NutriBullet 600

milkshake-detoxic

Avantaje: Un motor cu o putere de 600 de wati face posibil sa spargi gheata si sa tai alimentele mai tari

Dezavantaje: Nu exista un control al vitezei pentru diferitele sarcini de amestecare.

Concluzii: Acest dispozitiv nu are capacitatea de a concura cu blenderele de top, dar e bun pentru a face bauturi smooth mici si supe.

Cum este dpdv tehnic?

Blenderul NutriBullet 600 vine cu un motor internic puternic si cateva recipiente pentru amestecat. Aceasta unitate poate procesa o varietate de alimente, inclusiv fructe si legume inghetate. Acest blender personal poate crea tot felul de amestecuri , printre care se numara supe si smoothie-uri. Totusi, daca preferi un blender mai mare, poti lua in considerare blenderul NutriBulet Rx.

Acest blender vine cu cateva componente importante. Doua containere mici pentru amestecare intra direct in partea de sus a bazei  si le poti apasa pentru a incepe sa amestece. Containerul inalt are mai mult volum, dar functioneaza in acelasi mod. Pentru o varietate marita, poti schimba lamele pentru a schimba modul in care blenderul iti prepara amestecurile. Una din lamele acestui blender personal taie bucatile mai mari si cealalta le faramiteaza. Kitul sau include, de asemenea, si doua capace.

Se pot prepara smoothie-uri sanatoase, in care puteti pune un catel de usturoi pentru a evita folosirea solutiilor antiparazitare precum Detoxic. Exista pe internet o gama foarte larga de retete.

Acest blender se bazeaza pe un motor de 600 de wati pentru amestecare. Este destul de puternic pentru a sfarama gheata si pentru a taia nuci si motorul invarte lamele destul de repede pentru a pregati o gustare in cateva secunde. Poti folosi acest blender personal pentru a iti pregati o bautura la micul dejun. Odata ce adaugi ingredientele, poti sa iti pregatesti masa sau gustarea pe loc. Containerele au, de asemenea, si rolul de pahare de baut. Poti securiza capacul in partea de sus si sa iti ie containerul cu tine.

Ce se poate taia?

Pentru ca acest blender personal vine cu doua lame diferite, il poti folosi la pregatirea mancarurilor moi sau mai tari. Poate pregati bauturi smoothie si supe, dar de asemenea il poti folosi si pentru a taia condimente. Acest blender se bazeaza pe un control al pulsului pentru a opera. Nu foloseste un buton standard de pornire pentru control; pur si simplu trebuie sa apesi containerul in jos pentru a face amestecul si mai mult. De asemenea, unitatea nu are controale pentru viteza.

In ciuda liosei de setari pentru viteze, acest blender ofera  nivele mari de putere si doua tipuri de taiere. Ai nevoie sa schimbi lamele pentru a beneficia de taieri diferite, dar intregul design se potriveste fara unelte suplimentare. Pentru putere, trebuie introdus intr-o priza standard. Aceasta unitate nu functioneaz pe baza de baterii.

Acest blender prezinta un motor puternic si doua lame diferite. Kitul vine cu 12 parti, inclusiv trei containere diferite. Acest blender personal poate amesteca o varietate de gustari sanatoase si motorul puternic poate amesteca rapid alimente dure.