Nunti frumoase momente de neuitat

Orice cuplu isi doreste o nunta speciala, incepand de la tinute, la locatie si decoratiuni, cu totii se straduiesc sa iasa o petrecere frumoasa, de neuitat. Sunt foarte multe decoratiuni frumoase, dar trebuie sa faceti in asa fel incat sa se potriveasca locatiei si sa fie cat mai originale. Chiar daca va lipseste simtul estetic si nu va descurcati in decorarea locatiei, puteti alege specialistii Ice Art, iar ei va pot recomanda exact ce vi se potriveste. Si pentru ca este la moda gheata evenimente, aceasta nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma, aranjamente, dansul mirilor, sau orice alt décor.

Vreti ca totul sa fie perfect? Imaginea este foarte importanta, mai ales la o petrecere de nunta, de aceea trenuie sa puneti accentul pe decoratiuni, pe aranjarea locatiei, a meselor, dar si pe muzica si un meniu sofisticat. Sculpturile din gheata de la Ice Art pot fi folosite in locul aranjamentelor florale de pe masa fiecarui invitat, cu siguranta vor crea o imagine superba, mai ales la nuntile de vara, un aer fresh este o necesitate, sau poate o sculptura personalizata, pe care sa o puneti in evidenta cu ajutorul luminilor.

O nunta moderna inseamna si sculpturi gheata, aranjamente delicate, pretioase, care surpind chiar si cei mai pretentiosi invitati. Si spre surprinderea tuturor, sculpturile rezista mai mult de 24 de ore, acestea nu se deterioreaza atat de repede, invitatii vor putea face poze pana la sfarsitul petrecerii, iar acestea nu isi vor schimba forma deloc.