Nunta mea ca de printesa

Cate vise nu au fetele in copilarie si ce vise! Cine nu a imbracat cand era mica rochiile mamei sau se uita la pozele de la nunta parintilor si se imagina in rochie de mireasa? Odata cu trececerea anilor fiecare isi creaza rochia de mireasa, viseaza la o petrecere luxoasa si incet incet isi formeaza ideile despre cum ar vrea sa arate nunta lor de printesa. Visele nu se opresc in copilarie si tot ce v-ati dorit la un moment dat se va reflecta in viitor si la propria nunta, de aceea Ice Art va propune sculpturile din gheata pentru cel mai important eveniment din viata dumneavoastra, pentru a completa un decor de basm.

Vreti sa aveti o nunta de gheata? Si nu ne gandim la figurat, la o nunta sobra, trista, lipsita de sentimente, ci la o nunta frumoasa, eleganta, sensibila la care obiectele principale de décor sunt sculpturi gheata de la Ice Art lucrate manual special pentru evenimentul dumneavoastra. Cu atat mai mult puteti alege aceste sculpturi gheata cu cat vremea de afara este caniculara, abia aveti tot timpul senzatia de racoare, de aer fresh si rece.

Daca optati pentru ceva cu totul si cu totul special Ice Art va poate pune la dispozitie o multime de modele de baruri de gheata multifunctionale, deoarece servesc si ca un obiect de décor si ca un bar unde se pot prepara bauturi reci si se pot tine fructele proaspete.