fbpx

Nunta cu DJ MC Cristian Niculici in Bucuresti

De ce sa ai un DJ la nunta ?

In opinia noastra este destul de simplu :

DJ = MUZICA VARIATA = DISTRACTIE GARANTATA

DJ la nunta in Bucuresti ? Sigur ca da, in special in Bucuresti si Ilfov unde categoriile sociale sunt extrem de diversificate la fel ca si zonele de provenienta.

Nu insistam ca sa alegeti doar serviciile unui DJ pentru petrecerea voastra de nunta. Solutia ideala ar fi alegerea atat a unei formatii vocal instrumentale cat si a unui DJ bun de nunta insa astfel bugetul se incarca mult prea mult.

Lasand la o parte costurile semnificativ mai reduse in cazul contractarii serviciilor unui DJ la nunta in detrimentul unei formatii muzicale, avantajul major al DJ-ului este acela ca are la dispozitie o gama foarte variata de muzica gen rock&roll, blues, jazz, disco, pop, rock, ambiental, latino, usoara, populara, lautareasca, manele, dance, club etc, DJ-ul putand pune la dispozitia celor prezenti absolut orice gen muzical dorit.

Un DJ de cununie, nunta sau botez experimentat are o cultura muzicala bogata si variata, nu se limiteaza la un repertoriu fix si are in arhiva sa cele mai frumoase si mai apreciate titluri ale ultimelor decenii, fiind pregatit in permanenta sa scotoceasca cu usurinta prin ea si continue programul cu o melodie adecvata momentului.

Nunta cu DJ MC Cristian Niculici reprezinta o solutie completa pentru programul muzical al nuntii tale !

Nu ezita sa ne contactezi pentru a putea afla toate detaliile referitoare la serviciile oferite.

Tot odata, DJ MC Cristian Niculici te asteapta pe blogul sau de prezentare pentru a viziona peste 100 de motive pentru care sa-i alegi serviciile.