Numar record de participanti la intalnirea anuala a Patronatului Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat

15 octombrie 2013

Prezentarea Magister din cadrul conferintei de sambata, 12 octombrie a.c., a avut ca tema instruirea profesionala continua prin programul de eLearning lansat de companie in aprilie 2013. In viziunea directorului Magister Software, programul de invatamant la distanta dedicat partenerilor companiei reprezinta o paralela la initiativa Patronatului de a breveta activitatea personalului de service al caselor de marcat.

In aceeasi zi a avut loc Adunarea Generala a Patronatului si alegerea noului Consiliu Director. Dl. Marian Anghelescu, Director General Deck Birotica Grup din Pitesti a fost reales in functia de presedinte al Patronatului.
Ceilalti membri ai consiliului director, in calitate de vicepresedinti, sunt: Nona Cosma, Director General Rel Service din Iasi, Judit Dobrescu, Director General BPC Com International din Bucuresti, Adriana Nastase, Director General Velvetcom, Bacau, Lucian Branzan, Director General Manuel, Timisoara, Mihai Tudoran, Director General Attosoft, Galati si Dor Bujor Padureanu, Director General Magister Software.

In calitate de partener oficial al evenimentului, Valmed Freemex, unul dintre cei mai cunoscuti importatori de case de marcat din Romania, a organizat sambata, 12 octombrie, o gala in cadrul careia si-a premiat cei mai competitivi parteneri, urmata de o cina festiva.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram