fbpx

Nu te poți hotărî ce rochie să porți? Iată câteva idei

Zenda.ro

Modelele de rochii sunt alegerea perfectă atunci când vrei să fii feminină. O rochie aleasă bine este potrivită pentru orice eveniment. Vei găsi mai jos câteva idei pentru a profita de rochii elegante chiar și în perioada rece.

  1. Asortează diferite modele de rochii de zi cu cizme lungi cu toc gros sau subțire pentru a părea mai înaltă. Poți purta o pereche de cizme pentru a da impresia unor picioare lungi.
  2. Alege rochii elegante de lengime medie (din bumbac, catifea sau mătase) cu diverse modele de ghete sau bocanci. Astfel vei obține un look actual și te vei simți foarte confortabil.
  3. La evenimente mai speciale poți purta rochii de seară scurte cu pantofi dama. O pereche de pantofi s-ar potrivi perfect unei rochii negre din dantelă. Cu un sacou sau palton vei obține un look curat.

Acum că ai câteva ținute, rochiile pot deveni articolul tău vestimentar preferat. Zenda.ro îți oferă numeroase variante de rochii în toate culorile, confecționate din texturi diverse, pentru toate gusturile și siluetele.