Nu o sa ti vina sa crezi la ce proceduri a apelat Kim Kardashian pentru a si pastra frumusetea

Oricat de celebre si bogate ar fi, vedetele nu sunt nici ele iertate de trecerea timpului. Celebritatile se confrunta cu aceleasi probleme ale oamenilor obisnuiti, fie ca vorbim de cicatricile lasate in urma de acnee, de cele post-operatorii, atrofice, post-varsat de vant sau riduri, pori dilatati si chiar vergeturi. Solutia uimitoare pentru a scapa de aceste imperfectiuni a fost facuta cunoscuta chiar de Kim Kardashian, care a recurs la ea pentru a-si pastra frumusetea fara cusur ce a facut-o celebra in toata lumea. Nu o sa-ti vina sa crezi, dar procedura preferata de vedetele de la Hollywood ce foloseste un dispozitiv medical extrem de eficient, Dermapen, poate fi accesibil acum oricui, dat fiind pretul extrem de atragator. Acum poti si tu sa te bucuri de tratamentele de reintinerire a pielii si sa spui adio cicatricilor.
Printre cele mai inovatoare descoperiri in domeniul esteticii medicale se numara dispozitivul medical Dermapen, ce folosește ace detașabile de unica folosinta pentru a reda pielii apectul tanar si lipsit de semne, totul cu o durere suportabila, cu mai putine urme pe piele și o recuperare rapida! Stim cu totii ca vedetele aleg tot ce e mai bun pentru ele, iar faptul ca acest tratament a devenit preferatul lor, ne asigura si pe noi de rezultatele exceptionale pe care le aduce.
Si daca pana de curand alternativele moderne de reintinerire a pielii erau accesibile doar vedetelor, cu Dermapen nu mai este cazul! In timp ce restul tratamentelor ajung si pana la 2.000 euro/ sedinta, in functie de zona tratata, o sedinta cu Dermapen este disponibila la un pret avatanjos, care variaza intre 100 si 150 de euro.
De ce aleg vedetele Dermapen?
Singurul dispozitiv de needling original, Dermapen, imbunatateste aspectul pielii inca de la prima sedinta, fiind atat de simplu de folosit.
Aparatul se prezinta sub forma unui stilou dotat cu un cordon de electricitate la capat, care foloseste ace de unica folosinta introduse in piele la diferite adancimi. Tocmai aici apare ceea ce diferentieaza Dermapen de predecesorii sai si il face sa fie alegerea ideala pentru oricine vrea sa isi pastreze aspectul tanar al pielii: vibratiile de care dispune, ce ajuta la pacalirea senzatiei dureroase.
Intrucat cele doua impulsuri actionate simultan induc in eroare creierul, acesta nu mai apuca sa proceseze ambele informatii, iar durerea devine astfel suportabila. Astfel, prin aceste intepaturi simultane, se produce o reactie de inflamatie care duce la producerea de colagen in piele si automat la o reintinerire a acesteia. Timpul de recuperare depinde de intensitatea la care este realizat tratamentul, pielea avand un aspect rosiatic imediat dupa tratament.
Cum functioneaza
Avantajul Dermapen fata de alte dispozitive cu role si ace, consta in posibilitatea reglarii vitezei si adancimii la care sunt introduse acele, respectiv de la 0,5 mm la 2,5 mm. Metoda traditionala a dispozitivelor sub forma de role pe care sunt dispuse acele se misca in piele si traseaza un semicerc, produc o taiere a pielii in zona de intrare si cea de iesire, ceea ce transforma tratementele de intinerire intr-unele traumatizante. De aceea Dermapen reprezinta o solutie superioara fiind un tratament mai rapid si astfel mai putin dureros si in plus nu exista sanse de infectie, intrucat acele sunt sterile si de unica folosinta.

Dermapen are rezultate deosebite atunci cand este folosit pentru rejuvenarea si liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine si a porilor dilatati si chiar a vergeturilor sau pentru tratarea cicatricilor de acnee, atrofice, post-operatorii, post-varsat de vant.
Numarul de sedinte indicat difera in functie de locul tratat si variaza intre 3 si 8.