fbpx

Nu mai sta pe ganduri

Detergent lichid special conceput pentru spalarea si ingrijirea rufelor albe si a celor colorate.

Are in compozitie aditivi speciali, new technology, care indeparteaza petelor de pe tesaturi, impiedicand amestecarea culorilor intre ele. Prin urmare, hainele isi pastreaza culoarea si textura dupa un numar mai mare de spalari.

Este recomandat si pentru lenjeriile de pat “pretentioase”, de calitate, care necesita mai multa atentie decat celelalte tesaturi.

Iata din parerile celor care l-au testat:
“La inceput am fost putin reticienta…dar cum se spune in popor…”daca nu risti nu castigi”…asa ca …m-am hotarat sa-l incerc cu cele mai dificile pete: cele de cafea…iar castigul a venit la mine…Dupa spalare parfumul a persistat mult timp pe tesaturi, iar petele de pe fetele de mese au disparut. In concluzie : pret avantajos si calitate buna…Il recomand cu incredere…”
Maria Nistor, Focsani
“Produsele de curatenie Casa Lebada nu sunt indeajuns de cunoscute pe cat ar merita…asta e bine pentru noi ca… din cate am vazut, cand un produs incepe sa fie cunoscut ii creste si pretul. Sunt multumita ca desi au o gama vasta de produse, la fiecare din ele care le-am testat vad ca se respecta calitatea la nivel cu cele carora li se face reclama, dar la un pret accesibil si real. Eu sper sa capete increderea pietei cat de curand ca sa ramana in piata pentru noi. Sunt mandra ca se mai produce in Romania si ca Lebada a gasit o cale de a oferi calitate straina la preturi la care ne putem permite sa avem si o casa curata… “
Elena Vladescu, Constanta

Suntem mandri de raspunsuri si dorim in continuare sa ramanem intr-o balanta eficienta : PRET SI CALITATE.

Pentru cel mai apropiat magazin distribuitor sunati la 0729/ 29.20.80

Asteptam si parerea dvs in scris la [email protected] sau prin telefon la numarul de mai sus.