Nu dam Eforie pe nicio statiune de pe litoralul romanesc

La pensiunea La Mer din Eforie Nord, nu garantam distractia, agitatia, viata de noapte din statiunea Mamaia. Insa promitem liniste, relaxare, conditii de cazare foarte bune in camere spatioase si cu o igiena impecabila, plaja privata, mancare buna, gazde primitoare si respect pentru client si pentru ce inseamna cazarea in regim hotelier.

Poate ca suntem subiectivi, dar n-am da Eforie  pe nicio statiune de pe litoralul romanesc. Eforie este o statiune generoasa, foarte spatioasa, are mult verde, iar Marea Neagra, desi aceeasi mare din toate statiunile, parca e mai curata si mai jucausa. Cazarea este la un pret care sa ofere si beneficii hotelierilor, dar care sa satisfaca si bugetele clientilor.

Iar la noi, la La Mer, pe langa raportul bun calitate-pret al cazarii, clientii se pot bucura de mancarea sanatoasa si gustoasa de la restaurantul pensiunii, dar si de mancarea de peste speciala si gatita cu dragoste de la Golful Pescarilor, un restaurant la cateva zeci de pasi de pensiunea La Mer.

Iar Golful este unic pe litoralul romanesc, nu doar in Agigea sau Eforie, oferind o priveliste de vis, muzica live, bucatica proprie de plaja si mare, amenajata pe placul inimii, o mancare cu specific pescaresc, asa cum am spus mai sus, gatita cu pasiune si dragoste pentru bucataria specifica si pentru oameni, servire specializata si calda, deserturi care-ti incanta papilele gustative si o cafea savuroasa.

Daca aveti nevoie sa va incarcati bateriile in cuplu sau impreuna cu copiii, daca apreciati confortul si linistea, alaturi de bucurie si mare si soare, va asteptam cu bratele deschise la pensiunea La Mer din Eforie Nord. Accesati site-ul nostru, aveti toate detaliile.