fbpx

Novensys realizeaza prima implementare din România a unei soluţii de Workforce Management în companiile de utilitaţi

„Bazându-ne pe parteneriate cu cei mai importanţi furnizori la nivel mondial şi pe experienţa specialiştilor noştri, suntem mândri să anunţăm că vom implementa un proiect extrem de interesant pentru GDF SUEZ Energy România, una dintre cele mai importante companii din domeniul utilităţilor publice din România”, declară Cezar Golumbeanu, CEO şi Preşedinte Novensys.
Compania Novensys va implementa soluţia Service Suite care cuprinde toată expertiza specifică deţinută de Ventyx, o companie ABB. Soluţia este special creată pentru a optimiza munca echipelor de pe teren, ajutându-le să îşi îndeplinească sarcinile mai rapid şi mai eficient. Este o soluţie completă care cuprinde funcţionalităţi integrate de previzionare a cererii, programare, rutare şi dispecerizare a echipelor de intervenţie, analiza şi raportarea în timp real, folosind date istorice privind operaţiunile de pe teren.
Practic, după implementarea acestei soluţii, clienţii GDF SUEZ Energy România vor beneficia de un răspuns prompt la solicitări, cu rezervarea corectă a timpului, personalul trimis fiind validat şi în funcţie de calificările tehnice pentru cerinţele exprimate, având inclusiv dotările necesare pentru a interveni în cel mai scurt timp în cadrul primei intervenţii.
Workforce Management System are rolul de a face managementul eficient al forţei de muncă, prin proiectarea volumului de apeluri primite şi programarea eficientă a personalului pentru a satisface nevoile de servicii cu exactitate, zi de zi şi lună de lună. Sistemele de planificare a resurselor folosesc înregistrări istorice de aşteptare, care sunt colectate de la sistemul automat de distribuţie apel, pentru a proiecta modelele viitoare de aşteptare şi volume pentru perioadele de timp specificate.
Printre principalii clienţi Ventyx în domeniul energiei şi utilităţilor se numără companii precum CPS Energy în Statele Unite ale Americii, Yorkshire Water în Marea Britanie, DONG Energy în Danemarca şi CitiPower and Powercor din Australia.
Soluţia propusă este folosită la nivel global de peste 100.000 de tehnicieni fiind o soluţie intuitivă, care şi-a dovedit eficienţa prin creşterea productivităţii şi reducerea costurilor. Aceasta oferă toate instrumentele necesare pentru automatizarea echipelor de pe teren, asigurând în acelaşi timp un nivel ridicat de vizibilitate asupra întregului proces: echipe, operaţiuni, status.

Lucruri care vorbesc despre Novensys – Suntem de mai bine de 15 ani alături de afaceri româneşti şi regionale, cu soluţii informatice care răspund prompt nevoilor de business. Avem un portofoliu complex de soluţii perfect integrabile care se adresează unei arii mari de industrii, cu focus pe: Retail, Distribuţie, Transport&Logistică, Producţie, Servicii Profesionale şi Utilităţi. În plus, oferim soluţii inteligente şi pentru alte industrii din România ca: Automotive, Servicii Financiar-Bancare, Guvernamental, Telecom, Servicii medicale şi farmaceutice etc.
În acest timp am dezvoltat parteneriate de încredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C: Microsoft, Oracle, IBM, HP, CISCO.
Răspundem cerinţelor de mobilitate cu cele mai performante produse software şi hardware de la parteneri de renume internaţional ca: Motorola, Psion, Panasonic, Datalogic, Zebra, Ortec, Avery Berkel, Custom, Datecs, Tally Genicom, Printronix şi Datamax-O’Neil.
GDF SUEZ Energy România, filială a Grupului GDF SUEZ, este unul dintre cei mai mari furnizori de gaze naturale din România având 1,4 milioane de clienţi. În 2009, GDF SUEZ Energy România a intrat pe piaţa furnizării de energie electrică pentru clienţii business. Distrigaz Sud Reţele, filiala de distribuţie a GDF SUEZ Energy România a fost înfiinţată în martie 2008 ca urmare a separării activităţii de comercializare de cea de distribuţie. Distrigaz Sud Reţele, deserveşte 18 judeţe din sudul ţării şi municipiul Bucureşti, gestionând o reţea de distribuţie de aproximativ 17.000 km. Judeţele deservite de către companie sunt: Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea.