Novensys primeste recunoasterea Oracle pentru “Implementarea cu succes a proiectului national de incasare mobila a taxelor”

26 octombrie 2011
Autor:
dowmedia08

Bucuresti, 26 octombrie 2011 - Novensys Corporation, Gold Partner al Oracle, a obtinut premiul pentru implementarea cu succes a proiectului national de incasare mobila a taxelor din partea Oracle Romania, in cadrul evenimentului „Ziua Partenerilor Oracle”, desfasurat la mijlocul lunii septembrie.

Tehnologia pe care se bazeaza solutia este in intregime Oracle (baze de date, server de aplicatii, management acces utilizatori, portal), fapt ce a condus la implementarea unei solutii fiabile si scalabile.

„Ne face placere sa acordam acest premiu companiei Novensys, pentru un proiect extrem de dificil, dar care a avut rezultate concrete. Felicitam atat profesionalismul si seriozitatea companiei precum si implicarea pe care a avut-o in acest proiect”, a declarat Sorin Mindrutescu, General Manager Oracle.

„Rezultatele au fost spectaculoase, fara exagerare – gradul de incasare a taxelor a crescut semnificativ, permitand returnarea investitiei in timp minim, fara a include in calcul incasarile rezultate din amenzile si taxele de despagubiri aplicate. Primirea acestui premiu reprezinta recunoasterea abilitatii specialistilor din cadrul Novensys de a oferi solutii si servicii de calitate clientilor si de a livra solutii de succes”, a declarat Andrei Caunii, Managing Partner Novensys.

Proiectul national de incasare mobila a taxelor a adus companiei Novensys la inceputul acestui an nominalizarea pentru premiile „European IT Excellence Awards 2011”, printre cele mai prestigioase premii ale industriei IT europene.

Novensys este Gold Partner al Oracle incepand cu anul 2007, beneficiind astfel de suport dedicat din partea echipei Oracle in dezvoltarea parteneriatului strategic pe termen lung pe zonele de specializare in avantajul clientilor si pentru cresterea afacerii acestora.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram