fbpx

Novensys lanseaza campania „Reciclare la super pret”

„Novensys si-a asumat angajamentul de a crea valoare pentru toti partenerii sai, plasand dezvoltarea durabila in centrul strategiei sale de afaceri. Campania nou lansata face parte din aceasta strategie, in care pilonii de interes sunt: Colegii (sa fim organizatia in care lucreaza cu mandrie si placere cei mai buni oameni); Clientii (sa fim compania ce integreaza si dezvolta cele mai bune solutii software din Romania si pe care clientii nostri o recomanda); Compania (sa oferim actionarilor nostri permanent o buna rentabilitate pe piata); Controlul (compania pe care o conducem se afla intotdeauna sub control) si, nu in ultimul rand, Comunitatea (sa fim un participant activ la dezvoltarea comunitatilor din care facem parte)” a declarat Cezar Golumbeanu, CEO in cadrul Novensys.

Campania nou lansata are in vedere colectarea selectiva, corecta si ecologica a deseurilor rezultate de pe urma casarii echipamentelor electrice si electronice. Depozitate, acestea se transforma in timp in surse de poluare grava, ce afecteaza atat mediul inconjurator cat si sanatatea oamenilor.

Colectarea echipamentelor uzate precum si expedierea noilor echipamente va fi facuta de catre Novensys. Echipamentele schimbate nu sunt rascumparate sau evaluate, ci preluate.
Modelul ZM 400, cu doua variante de configuratie, aduce un plus de flexibilitate fata de seria obisnuita de imprimante, care a facut intotdeauna fata competitiei atat in ceea ce priveste pretul cat si calitatea. Optiunile moderne si flexibile de conectare la retea inlesnesc integrarea in sisteme de productie complexe, in depozite si in alte aplicatii de business ceea ce va duce la cresterea productivitatii. Noua imprimanta face fata volumului mare de lucru din industrie si comert datorita vitezei mari de imprimare de pana la 10 inch pe secunda si a capacitatii de trecere imbunatatite. Totodata aceste imprimante sunt caracterizate de operare si incarcare facile, iar operatiunile de mentenanta au devenit si mai simple.