fbpx

Noutațile aduse de BIG la Agraria 2015 cel mai mare târg agricol din Transilvania

Agraria are loc în perioada 23-26 aprilie în localitatea Jucu din județul Cluj, care devine locul de întâlnire al fermierilor, specialiștilor, managerilor de companii, al autorităților, dar și al distribuitorilor profesioniști de utilaje și unelte profesionale.

Importanța acestui târg provine din faptul că vizitatorii vor putea viziona în acțiune produsele distribuite de BIG, șansă de care aceștia nu se pot bucura în magazine, cel puțin nu pentru toate produsele oferite de distribuitor.

Agraria este și un loc în care BIG își propune să se apropie mai mult de clienți, să le studieze nevoile și să țină cont de acestea pentru a le putea oferi soluții tehnologice la îndemână. În plus, agricultorilor le sunt prezentate aspecte care eficientizează munca în gospodărie sau fermă.

Timp de zece ani, BIG a fost prezent la Agraria prin expunerea și prezentarea produselor, dar și prin demonstrații de utilaje și accesorii pentru ferme, grădini sau domeniul forestier. Din mărcile expuse nu au lipsit Stihl, Viking, BCS, Honda, Makita, Karcher și altele.

În urma acestor participări, BIG a reușit nu numai să stabilească și să crească notorietatea brandului, dar și să creeze relații profesionale, comerciale sau de parteneriat, cu foarte mulți clienți, relații care s-au menținut cu succes de-a lungul anilor.

Brandul BIG este noua față a firmei Dynamic Tools, care are o experiență de circa 17 ani pe piața autohtonă de distribuție scule și utilaje profesionale, fiind înființată în 1998. De-a lungul timpului, compania și-a extins rețeaua de magazine în mai multe localități din România, având în prezent 9 puncte de lucru în: Bistrița, Cluj-Napoca, Beclean, Ilva Mică, Năsăud, Drobeta Turnu-Severin și Băile Herculane.

În plus, toate produsele care se regăsesc în aceste magazine sunt disponibile și în magazinul nostru online: big.store.

Vânzările efectuate și relația lungă bazată pe încredere și profesionalism cu producătorul german Stihl i-a garantat firmei Dynamic Tools statutul de Distribuitor Stihl Nr. 1 în România, poziție pe care o ocupă și în prezent.