fbpx

Noutati traditionale in meniul Casa Romaneasca

Ai vazut ce avem nou in meniu? Mancarea ducelui, jumari boieresti si o multime de mancaruri pregatite in casa, special pentru mesele voastre din familie. Toate preparatele noastre  sunt gatite in fiecare zi, special pentru voi si le trimitem cu drag catre voi, in cel mai scurt timp. Daca vrei sa vezi ce bunatati ti-am pregatit, te invitam in restaurantul nostru din Mamaia, unde avem terasa incalzita si masuri stricte de distantare sociala, sau venim noi la tine acasa cu ajutorul serviciului delivery preparate traditionale Constanta.

Tu ce iti alegi din meniul Casa Romaneasca? Mancarurile noatre pregatite in casa sunt exact ca cele pe care parintii si bunicii ni le pun pe masa si de care ne bucuram de fiecare data cand le gustam. Daca nu ai incercat inca preparatele noastre traditionale, nu mai sta pe ganduri si comanda cea mai gustoasa si savuroasa masa, penru tine si familia ta. Tocana de porc, ostropel cu mamaliga, ciulama de pui, parjoale de curcan si multe alte specialitati din toate colturile tarii se regasesc in meniul nostru, atat online cat si fizic, in restaurantul cu specific romanesc din Constata, in statiunea Mamaia, langa Cazino.

Recomandarea noastra pentru pranz si cina sunt meniurile noastre ce contin o ciorba/supa si un fel principal. Iti trimitem cel mai gustos pranz acasa sau la birou, oricand intre orele 10:00-00:00, in fiecare zi din saptamana.