Noutati: Suplimentare pentru Masa Musculara

3 decembrie 2018
Autor:
Western Nutrition SRL

Doua suplimente noi pe piata din Romania sunt cele doua Gainere de la Yamamoto si Dymatize. Cele doua suplimente au casa la poli opusi ai pamantului; Yamamoto avand materia prima Japoneza iar Dymatize Americana.

Yamamoto Emperror Mass este compus din macro si micro-nutrienti bine echilibrati pentru a crea un produs unic. Emperor MASS® are un continut de proteine de aproape 40% pe servire! Sursele de proteine prezente in Emperor MASS® sunt cele mai nobile si calitative, cum ar fi, de exemplu, concentratele de proteine din zer, izolate prin ultrafiltrare, micro-filtrare și cazeinat de calciu .

  • 38 gr. de Proteine
  • Ulei de in bogat in Omega 3 si Omega 6
  • 5 gr. BCAA Kyowa® 4:1:1
  • 5 gr. Glutamina Kyowa®
  • Maltodextrina DE6

Pentru o eliberarea optima a aminoacizilor in sange, actiunile lor sunt atat imediate (proteine serice), cat si graduale (cazeinat de calciu ). Particularitatea Emperor MASS® este continutul ridicat de lipide din surse de cea mai inalta calitate. Cum ar fi, de exemplu, uleiurile MCT (trigliceride cu catena medie) si uleiul de in. Uleiul de in are proprietati valoroase si este bogat în Omega 3 si Omega 6. 14 grame de lipide per porție! Componenta glucidica este facuta exclusiv din maltodextrina DE6. Continutul ridicat de aminoacizi BCAA liberi din Emperor MASS® nu trebuie subestimat. 4,5 grame de aminoacizi ramificati de calitate Kyowa® per doza in raportul optim de 4: 1: 1, cu un adaos de pana la 4,5 grame de L-Glutamina Kyowa®. Amestecul enzimatic prezent in Emperor MASS® (amilaza 50 mg, papaina 50 mg, lactaza 50 mg, alfa-galactozidaza din Aspegillus Niger 300 GaIU) il fac usor de digerat si potrivit in orice moment al zilei.

 

 

Dymatize Super Mass Gainer este un supliment mai “de moda veche” cu o abordare clasica precum Serious Mass de la Optimum Nutrition. Aceasta insemnand ca vine cu un numar mai mare de carbohidrati si calorii, dar si cantitatea portiei este considerabil mai mare.

Super Mass Gainer are un profil caloric adecvat, conceput pentru a statisface nevoile specifice ale culturistilor si sportivilor de powerlifting, precum si a persoanelor care intampina dificultati in a creste in greutate.

Fiecare portie iti ofera 52 g de proteine de inalta calitate, inclusiv 11-12 g de aminoacizi naturali, 3 g de creatina si, in functie de aroma, pana la 243 g de carbohidrati, fiind sarac in grasimi si zahar.
Dymatize utilizeaza numai creatina monohidrata pura, de inalta calitate, si anume Creapure®, creata in Germania, aceasta fiind creatina semnatura de la Dymatize.
Un aport zilnic de 3 g de creatina creste performanta fizica in timpul exercitiilor explozive de scurta durata si de intensitate ridicata. Cele 5 vitamine (vitamina C, niacina, acid pantotenic, vitamina B6 si acid folic) cu care este imbogatit Super Mass Gainer contribuie la reducerea senzatiei de oboseala, iar proteinele sprijina atat cresterea cat si mentinerea in masa musculara.

Dymatize Super Mass Gainer 5.4 kg se diversifica fata de Yamamoto Emperor Mass deoarece vine si la 5.4 kg

Gainer, proteine, protein, masa, musculara, pret, yamamoto, nutrition, emperor, mass, emperor, emperor, mas, suplimente, iamamoto, dymatize, dimatize, super, mass, gainer, pret, sac, 5 kg, proteine, msuchi

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram