Noutati de la Pandera si cu ce produse vei dori sa iti completezi trusa de make-up

Pandera

Pandera, magazin online specializat pe produse de make-up, nu uita sa surprinda publicul interesat de aceasta nisa cu tot felul de surprize, preturi incantatoare si produse ce merita pe deplin sa faca parte din trusele de make-up. Se bazeaza pe brandul binecunoscut la nivel international – Focallure, dispunand de tot felul de cosmetice din gama cu acest nume.

Descoperim la Pandera.ro oferte greu de refuzat. Iata despre ce este vorba:

Golden Choco – produsul anului

Setul de 20 de pensule cu forme si marimi diverse ar trebui sa fie la baza crearii si aplicarii unui machiaj desavarsit. Fiecare pensula parte din acest set se dovedeste a fi utila, practica si calitativa. In plus, se mentine si un echilibru al pretului. Sunt si rezistente, combinand fire naturale cu cele sintetice in a reda fermitatea potrivita pentru fiecare tip de pensula.

Au un design la fel de practic, elegant totodata, cu maner din lemn.

Genele 3 D Magnum, magnetice

Pe langa faptul ca acestea sunt inedite fara doar si poate parte din colectia de produse de ultima generatie, o alta surpriza tine de oferirea unui aplicator. Marele avantaj al acestor tipuri de gene se refera indeosebi la folosirea lor in mod repetat, fata de alte tipuri de gene. Se aplica usor, dispun de o banda magnetica pentru maximum de precizie si nu dau de banuit ca nu sunt ale purtatoarei.

In plus, nu necesita adeziv, sunt bogate si au un aspect natural. Sunt realizate din materiale calitative, din matase coreana si reprezinta tot ceea ce si-ar putea dori orice femeie, pentru imbunatatirea aspectului genelor sale.

Rujurile mate si rezistente la apa, de la Focallure

O alta categorie de produse dorite este reprezentata de rujurile de la Focallure. Acestea vin in nuante atat de diferite, sunt mate, intense si seducatoare ca efect. Mai cu seama in perioada aceasta de vara, cand temperaturile crescute dau batai de cap, cand se impune mai mult ca niciodata nevoia de rezistenta a rujului si a tuturor cosmeticelor folosite, este binevenit un ruj waterproof. Ori cele de la Focallure sunt clar o recomandare in acest sens.

In mare parte acestea sunt lichide, cu aplicator de tip pensula, rujurile de la Focallure disponibile la Pandera.ro sunt raiul culorilor. Stralucitoare la propriu, in tonuri inedite de la stripper pink la delirium purple, stil disco sau simplu, rujurile acestea vor delecta orice femeie dornica sa incerce si altceva decat simplele rujuri de pana acum. Mai indraznete, de calitate si la preturi accesibile, rujurile Focallure se recomanda de la sine.

Avantaje la Pandera.ro

Dincolo de gama larga de produse de la Focallure, Pandera.ro ofera avantaje multiple pentru cele interesate de achizitii aici. Livrarea este rapida pentru ca doritoarele sa nu astepte prea mult produsele comandate. Se poate realiza retur, acesta fiind gratuit. In plus, acolo unde se atinge si un anumit prag minimal de comanda transportul este gratuit. Daca aici este relativa treaba, ce este sigur se refera la faptul ca produsele sunt premium, de calitate dovedita.