fbpx

Noul Yamaha X-MAX 300

Noul Yamaha X-MAX 300

Cu toţii încercăm să obţinem un echilibru între viaţa personală şi muncă. Iar X-MAX 300 are puterea să facă fiecare zi mai uşoară, mai simplă şi mai plăcută.

Echipat cu furci în stil motocicletă şi roţi mari, şasiul compact oferă manevrare sportivă şi confort înalt specific clasei business; noul motor Blue Core puternic şi eficient oferă toată performanţa de care aveţi nevoie pentru a face naveta rapid, sau pentru escapade de sfârşit de săptămână.

Caroseria sportivă este construită utilizând ADN-ul pur MAX pentru un aspect dinamic; împreună cu spaţiul generos de depozitare de sub şa pentru 2 căşti integrale, ABS şi sistemul de control al tracţiunii (TCS) în dotarea standard, Yamaha XMAX 300 este conceput pentru a vă oferi ceea ce aveţi nevoie: distracţie MAXimă şi caracter practic MAXim.

Orice scuter Yamaha vine cu cei 2 ani de garantie international si garantia calitatii brandului Nipon. Programul Totul Yamaha ofera in paralel cele mai bune conditii de achizitie si reduceri la unitati si accesorii.