fbpx

Noul tau aragaz vechi – Abil Service Brasov

S-a stricat aragazul? Nu iti permiti sa cumperi unul nou? Atunci cea mai buna solutie este sa cauti un specialist ce iti poate repara aragazul. Abil Service Brasov asigura servicii de reparatii aragazuri la preturi fara concurenta. Cu o experienta de 10 ani, Abil Service executa cele mai bune reparatii de electrocasnice, la standarde inalte de calitate, indiferent de marca produselor.

Firma de reparatii electrocasnice din Brasov este printre putinele specializate in reparatii masini de spalat vase, masini de spalat rufe, frigidere, congelatoare, combine frigorifice, aragazuri, cuptoare electrice si uscatoare de haine indiferent de marca sau de tipul aparaturii. Reparatiile se pot efectua atat la domiciliul clientilor, cat si la laboratorul propriu pentru serviciile complexe si care necesita testere pentru diagnosticarea defectiunilor prin intermediul aparaturii moderne. Personalul este specializat si calificat, iar tehnicienii sunt intotdeauna pregatiti cu piesele de schimb necesare, pentru o solutionare rapida a problemei. Calitatea lucrarii este garantata de experienta dobandita de echipa de-a lungul timpului prin lucrarile executate, iar piesele de schimb sunt achizitionate de la cei mai mari distribuitori din tara. Personalul tehnic este calificat si se perfectioneaza constant prin participarea la cursuri de specializare pentru noile modele de electrocasnice care sunt din ce in ce mai complexe.

Pentru defectiunile aragazurilor, firma de reparatii electrocasnice Abil Service din Brasov ofera service pentru aragazuri in Brasov si imprejurimi. Faptul ca aparatura de acest tip a devenit tot mai complexa pentru a spori siguranta si pentru a facilita munca omului, a determinat in acelasi timp si dificultatea ridicata in gasirea unor specialisti pentru reparare. Abil Service repara orice marca si orice model de aragaz, iar daca nu dispui de un mijloc de transport, echipa firmei se poate deplasa la domiciliul clientului pentru a interveni intr-un timp util. Societatea ofera service si mentenanta profesionala, realizeaza inlocuirea de senzori, termostate sau comutatoare, precum si inlocuirea de termocuple, rezistente, bujii de aprindere, butoane, balamale si geamuri. Daca tehnicienii descopera care este defectiunea, vor realiza un plan de remediere pentru a stabili de la inceput care sunt costurile atat ale produselor inlocuitoare, cat si ale lucrarilor. In plus, echipa intuieste problema din momentul sesizarii de catre client, astfel ca reparatia aparatului va fi efectuata cat mai rapid si profesionist. Firma dispune de un laborator modern de testare pentru diagnosticarea defectiunilor si o gama de scule speciale, dispozitive si echipamente necesare efectuarii lucrarilor de reparatii. Materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, respectand specificatiile producatorului si normele de calitate.

Insa, compania nu efectueaza lucrari in cazul unor pierderi de gaze sau cand instalatia si conductele de gaz prezinta probleme. In aceste cazuri, este sugerata inchiderea robinetului de gaz sau buteliei, orice aparat electric, flacara deschisa sau tigara, deschiderea ferestrelelor si usilor pentru aerisirea incaperii, nu aprinde lumina si contacteaza personalul specializat din cadrul companiei de furnizare a gazelor.

Reparatiile efectuate personal sau de persoane necalificate pot cauza vatamari corporale sau deteriorari ale aparatului, explozii, electrocutari si alte complicatii. De aceea este important a solicita sfatul si ajutorul unor profesionisti, cum este echipa Abil Service cu sediul in Brasov, care executa lucrari in siguranta pentru siguranta ta.

Reparatii electrocasnice la domiciliu

Aria de acoperire: Brasov si imprejurimi

Telefon: 0748 524 308 | 0763 452 320 | 0727 650 082 | 0746 824 290 | 0720 616 369 | 0772 012 329 | 0368 420 140