fbpx

Noul motto pentru frumusețe: Nu te mai ascunde Simte te bine în pielea ta

București, 08 iunie 2016: Cel mai puternic simbol al frumuseții feminine îl reprezintă atitudinea. O femeie încrezătoare, sigură pe frumusețea ei, poate atrage mai multe priviri decât apelând la orice truc vestimentar sau de machiaj.

Ilinca Vandici încurajează femeile să renunțe la trucurile de scurtă durată și să își pună în valoare frumusețea alegând tratamente sănătoase. Aceasta se alătură în calitate de ambasador Centrului de

Excelență în Dermatologie și Medicină Estetică DermaLife, clinică de referință în zona de sănătate și frumusețe a femeii, parte a grupului MedLife, și susține campania lansată de clinica medicală în cadrul unui eveniment de amploare. Prin campania “Nu te mai ascunde. Simte-te bine în pielea ta!”, specialistii DermaLife încurajeaza femeile să își prețuiască frumusețea alegând tratamente benefice sănătății.

„Sunt onorată să mă alătur unui centru pe care îl consider de referință atunci când vorbim despre frumusețea și sănătatea femeii. Titlul de ambasador mă ambiționează să îmi asum și să transmit mai departe valorile care stau la baza Centrului de Excelență în Dermatologie și Medicină Estetică DermaLife: profesionalism și dedicare. Nu cred că ar fi putut fi un moment mai potrivit pentru alăturarea mea

Centrului DermaLife ca acum, când este lansată campania <Nu te mai ascunde. Simte-te bine în pielea ta>, pe care eu o susțin întru totul. Sunt sigură că acest proiect le va învăța și le va încuraja pe femei să aibă încredere în ele, să își îmbrățișeze frumusețea și să aibă grijă de ele alegând proceduri care, pe lângă efectul lor benefic asupra frumuseții, au un mare beneficiu asupra sănătății”, a declarat Ilinca

Vandici.

Proceduri noi, pentru prevenție și tratament, disponibile în clinica Dermalife

Lansat în 2011, Centrul de Excelență în Dermatologie și Medicină Estetică DermaLife și-a consolidat poziția pe piață drept unul dintre cele mai mari centre de specialitate din țară, oferind servicii integrate pentru problemele pielii. Mizând pe servicii personalizate, specialiștii le oferă pacientelor posibilitatea de a beneficia de tratamente adaptate nevoilor lor, care vizează direct problema cu care acestea se confruntă.

Centrul DermaLife pune la dispoziția pacientelor o gamă vastă de proceduri, de la dermatologie clinică și chirurgicală până la dermatologie estetică.

Universkin, Platforma laser XEO Cutera și Selena X Magic asigură cele mai noi proceduri disponibile în clinică.

Universkin este denumirea conceptului care presupune crearea unei creme personalizate cu ajutorul medicului dermatolog. Concret, în urma unui consult detaliat medicul dermatolog “creează” o formulă care să corespundă cât mai bine cu nevoile pacientului. Noutatea Universkin constă în posibilitatea dermatologului de a combina diverși agenți activi și a folosi diverse concentrații ale acestora astfel încât să se obțină cel mai bun rezultat pentru fiecare pacient în parte.

Platforma laser XEO Cutera aduce cea mai nouă tehnologie în domeniul tratamentelor LASER, care garantează rezultate rapide și durabile. Acesta se folosește pentru combaterea pielii lăsate de pe față și corp, pentru epilare, tenul pătat și neuniform şi nu numai, fiind singurul sistem care combină eficiența terapiei, și fără perioadă de recuperare post-procedură.

Selena X Magic este cea mai recentă inovație în domeniul remodelării corporale. Noua tehnologie reprezintă un tratament intensiv pentru celulită, piele flască, retenție de apă sau metabolism celular slab, având rezultate demonstrate clinic. Acesta folosește 6 funcții integrate, de la ultrasunete de înaltă frecvența și radiofrecvența pentapolară la masaj endormologic și foto stimulare, toate acestea pentru un rezultat de excepție.

Adițional procedurilor amintite, DermaLife acoperă o gamă amplă de intervenții și tratamente pentru sănătatea și frumusețea femeii. Astfel, în cadrul DermaLife, pacienții pot beneficia de tratamentul adecvat pentru diverse afecțiuni dermatologice comune precum rozaceea, acneea, verucile, papiloamele sau psoriazisul, se efectuează tratamente intervenționale (excizii chirurgicale cu examen histopatologic, cauterizări, drenaje) precum și examen cutanat dermoscopic pentru diagnosticul și supravegherea periodică a nevilor atipici (“alunițe periculoase”) și a cancerului de piele. De asemenea, pacientele au la ispoziţie o echipă de medici ginecologi în vederea rezolvării afecțiunilor specifice, dar și medici în sfera de chirurgie mamară pentru o abordare complexă a patologiei femeii.

Noua echipă de specialiști DermaLife este coordonată de dr. Victor Gabriel Clătici, medic primar dermatolog,

Echipei de medici DermaLife i s-au alăturat, recent, mai mulți specialiști care vin să completeze expertiza centrului în vederea gestionării patologiei femeii. Membrii echipei sunt: dr. Claudia Ciobanu – medic specialist dermato-venerologie, dr. Ana-Maria Drăgăniță – medic specialist dermato-venerologie, dr. Nectara Mitroi – medic specialist dermato-venerologie, dr. Noela Elena Ionescu – medic primar chirugie plastică, dr. Cătălin Enăchescu – medic primar dermatologie, dr. Crenguța Roman – medic primar chirurgie plastică, dr. Cristiana Voicu – medic specialist dermato-venerologie, dr. Diana Daraban – medic specialist dermato-venerolog, Dr. Cristian Ioan Bordea – medic primar chirurgie generală, supraspecializare în chirurgie oncologică, Dr. Raluca Vladuță – medic specialist dermatovenerologie, Dr. Taliana Camburu – medic specialist dermatovenerologie, Prof. Dr. Vasile Horhoianu – medic primar obstetrică-ginecologie, Dr. Corina Bușe – medic primar obstetrică-ginecologie și Dr. Mihaela-Gabriela Mărgăritescu – medic primar obstetrică-ginecologie.

“Lansarea de astăzi a campaniei DermaLife <Nu te mai ascunde! Simte-te bine în pielea ta!>, campanie prin intermediul căreia femeile sunt încurajate nu doar să își prețuiască frumusețea, ci să prevină și îmbolnăvirea și să aleagă tratamente sănătoase este și un bun prilej de a face cunoștință și cu noua echipă de specialiști a clinicii, pe care sunt mândru să o coordonez și, mai ales, alături de care sunt bucuros să lucrez. Sunt medici tineri, dedicați și profesioniști desăvârșiti“ a afirmat doctorul Victor Gabriel Clătici, coordonator dezvoltare medicală DermaLife.