fbpx

Noul meniu San Marco, disponibil online

Cel mai bun serviciu delivery din Constanta este la indemana ta! Poti comanda de pe site sau direct din aplicatie tot ce iti doresti din noul meniul San Marco. Pizza, paste, salate, sandwich-uri si mai nou burgeri si wraps, numai bune de luat la pachet sau de mancat in locatiile noastre din City Park sau de pe bulevardul Bratianu. Poti consulta noul meniu San Marco direct in aplicatie sau pe site si de asemenea poti comanda rapid si extrem de simplu, chiar si telefonic. Profita si de reducerea noastra 3+1, la 3 pizza mari, primiti una din partea noastra.

Alege si tu cel mai bun serviciu delivery Constanta! Daca pana acum nu ai intalnit un serviciu de livrari la domiciliu care sa te satisfaca este momentul sa iti instalezi aplicatia San Marco, mai simplu, mai rapid si mai aproape de cerintele tale. In noua noastra platforma si aplicatia am adaugat o multime de preparate noi si abia asteptam sa te bucuri alaturi de noi, de cele mai gustoase si delicioase preparate din Constanta.

Incearca noile sortimente de pizza Gamberetti, Tartuffo, Bufala, si nu numai, ti-am pregatit o multime de surprize si in categoria paste, salate, sandwich-uri, burgeri, wraps si deserturi.