fbpx

Noul GLA : inovațiile oferite de tehnologia Intelligent Drive

Modelele Mercedes-Benz din oferta Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz, te vor convinge prin performanță și calitate. Poți vizita reprezentanțele din Arad, Suceava, Deva, Sibiu sau Timișoara.

În orice împrejurare, noul Mercedes GLA îți oferă beneficiile inovațiilor Intelligent Drive, un concept de asistență pentru siguranță și o conducere mai comodă.

Orice drum pe care îl parcurgi cu un Mercedes-Benz transformă șofatul într-o plăcere, iar sistemul Intelligent Drive te ajută să te bucuri de toate avantajele oferite de un autoturism modern și eficient.

Sistemele inovative de asistență pentru conducere avertizează despre pericolelor, te asistă la efectuarea manevrelor de frânare sau parcare.

Asistentul activ DISTRONIC, proiectat pentru păstrarea distanței dintre autovehicule, te ajută atunci când circuli în coloană sau în zone aglomerate. Efortul de a menține distanța este înlocuit de reglajul perfect oferit de GLA, iar viteza este controlată atent de sistemele de recunooaștere a semnelor de circulație.

Pachetul de asistență la rulare te conduce spre un stil de conducere autonom, veghind asupra adaptării continue a vitezei, ajutând la siguranța manevrelor, la schimbarea benzilor de circulație și chiar la evitarea unor pericole iminente.

Frânarea eficientă în cazuri de urgență este activată automat, atunci când acționează asistența la bracare. Procesul de frânare decurge până la oprirea în condiții de siguranță, iar conexiunea cu central de asistență Mercedes va oferi ajutorul necesar șoferului.

Accidentele provocate de neadaptarea vitezei sau frânarea necorespunzătoare pot fi evitate cu ajutorul asistenței active la frânare cu care este dotat noul GLA.

Sistemul avertizează șoferul în mod visual și acustic referitor la un pericol sau o coliziune iminentă. Dacă frânarea e ineficientă sistemul inteligent adaptează forța de frânare la situația din trafic pentru a evita orice accident.

Asistența activă la parcare cu PARKTRONIC transform experiența stresantă a manevrelor de parcare într-un mod de acțiune rapid și precis. Indiferent de îndemânarea la volan, acest sistem inovativ te ajută să identifici locurile libere din parcare și te îndrumă la manevre. Dacă autovehiculul tău are cutie de viteze automată, vei beneficia de adaptarea automată a vitezei la frânare, accelerare sau marșarier.

Șofatul pe timp de noapte nu mai reprezintă o provocare, cu asistenul adaptativ pentru faza lungă, care reglează automat luminozitatea farurilor. Printr-o simplă comandă, noul GLA va folosi acest tip de asistență inteligentă pentru a detecta distanțe în trafic și pentru a comuta automat farurile pentru faza lungă atunci când drumul e lipsit de autovehicule care vin din față, readucând la nevoie faza scurtă. În acest mod, poți evita pericolele și încurajezi siguranța în trafic.

Sistemul DYNAMIC SELECT este prevăzut cu mai multe programe, pe care le poți modifica la o simplă acționare a unui buton. Modul de lucru al motoruului, al cutiei de viteze sau a mecanismului de direcție se adaptează stilului tău. Sport, Confort sau Eco – opțiunile îți definesc comportamentul la volan. Acum poți conduce așa cum îți place, în stil sportive, echilibrat sau ecologic, pentru economie serioasă de combustibil și protejare a mediului de emisii nocive.

O altă inovație marca Mercedes se remarcă în dotările noului GLA – trenul de rulare cu coborârea gărzii la sol. Pentru Tren de rulare confort cu coborârea gărzii la sol, pentru un plus de confort. Amortizarea șocurilor și coborârea controlată a trenului de rulare te ajută să îți asiguri siguranța pe drumuri accidentate sau te sprijină la manevre rapide într-un stil de condus sportive.

Toate aceste inovații Intelligent Drive de la Mercedes au rolul de a-ți oferi o experiență de top la volan, de a te ajuta să conduci în stilul propriu, păstrând neschimbată siguranța și stabilitatea la volan.