fbpx

Noul brand romanesc din domeniul jocurilor de cazino online

Desi a fost lansat de foarte putin timp, Vlad Cazino devine tot mai cunoscut in randul utilizatorilor de jocuri online. Noua platforma este dedicata 100% jocurilor de tip cazino online, atat jocuri de masa, cat si jocuri de aparate (tip slots). Se pot descoperi jocuri dintre cele mai populare, se pot castiga jackpoturi, se poate experimenta pana si distractia la casino live – varianta care ofera o sesiune cat mai apropiata de cea dintr-un cazino real.

Vlad Cazino este un brand local, 100% romanesc, lansat pentru piata din Romania. “Legenda reinvie la Vlad Cazino! Am ales cu mare grija cei mai buni dealeri, ca tu sa traiesti experienta luxurianta a unui cazino autentic, din confortul propriei locuite sau de oriunde te-ai afla. Arunca un ochi pe mesele noastre de blackjack. Ai sansa sa joci nu doar impotriva dealerului, cat si impotriva unor jucatori obisnuiti. Ai o strategie noua la ruleta? Testeaz-o la masa noastra de ruleta live si plaseaza pariurile dorite. Mesele noastre abia asteapta sa te gazduiasca, indiferent de ora, 24/7”, se precizeaza pe vladcazino.ro.

Platforma este operata de catre Unibet Germany Ltd., ceea ce ofera utilizatorilor si mai multa incredere: Vlad Cazino este astfel un brand al grupului Unibet, prezent in Romania de mai mult de 2 ani, timp in care a reusit deja sa aiba o pozitie de invidiat pe piata locala! Unibet este acum lider in ceea ce priveste pariurile sportive online, dar are o cota importanta si din sectoarele de cazino online, live cazino online, bingo online si poker online.

Cei de la Vlad Cazino propun astfel o abordare locala, insa expertiza internationala. Vlad Cazino se bazeaza pe un brand cu un personaj simpatic, ce reinterpreteaza cu umor legendele locale legate de Vlad Tepes si Dracula, din Transilvania. Cele mai multe jocuri de pe platforma pot fi incercate chiar gratuit, fara a fi necesara realizarea unui cont. Totusi, atunci cand se doreste jocul cu bani reali (si castiguri potentiale la fel de reale), se va realiza simplu un cont de utilizator.

Merita amintita si promotia existenta la lansarea noului brand de cazino online 100% romanesc: la o depunere initiala de 200 de lei se acorda un bonus consistent de 150%, deci 300 de lei. In total, se va putea experimenta distractia cu un sold de 500 de lei. Mai mult decat atat, se adauga si 50 de rotiri gratuite.

In Romania, in timpul liber foarte multi utilizatori de internet se distreaza cu jocuri online inclusiv pe dispozitivele mobile. Romanii sunt fani ai gadgeturilor de ultima generatie, iar tehnologia mobila si internetul de mare viteza faciliteaza ascensiunea divertismentului online.