fbpx

Noua gama de scaune ergonomice pentru copii de la Mobila Moll

Chiar daca scoala a inceput de mai bine de o luna, nu e deloc tarziu sa investesti in directia sanatatii copiilor tai si a modului in care isi pregatesc temele si invata (indiferent de clasa). Pentru o temeinica pregatire acasa, dupa ore, lipsita de disconfort, specialistii recomanda adoptarea unor seturi corecte de mobila ergonomica pentru copii. Acestea trebuie sa le permita o pozitie corecta la birou, suficienta miscare si un control complet, in functie de nevoi si dimensiuni. Pune pret pe succesul copilului tau si descopera acum colectia de scaune ergonomice pentru copii de la Mobila Moll.

Aceasta gama de produse contine cinci modele principale de scaune pentru birou, alaturi de accesoriile aferente – seturi de picioare si tapiserii de scaun.

– Maximo
Varful de gama a acestei colectii, se remarca de la prima vedere prin forma sa ergonomica. Prezinta un suport adecvat pentru zona lombara, gratie spatarului oscilant. Tapiseria pe care acesta o foloseste se poate inlocui, sau pur si simplu spala, atunci cand este nevoie. Prin constructia sa robusta, prin pozitia sa sigura, scaunul de birou Maximo suporta o greutate de pana la 80 de kg. Gratie modului in care a fost conceput, acest scaun pentru copii e potrivit pentru inaltimi ce sunt cuprinse intre 110 si 195 de centimetri.
Dimensiunile scaunului Maxima sunte de 68×68 cm; este disponibil in peste 10 variante de culoare.
Precum intregul mobilier de lau Moll si Maximo respecta viziunea constructorului german “mobila care creste impreuna cu utilizatorul sau”.

– Maximo Fresh
Respecta in totalitate trasaturile si specificatiile amintite mai sus; se comercializeaza insa in variante aparte de culori, cu adevarat fresh: roz, magenta, galben, albastru marin sau verde lime.

– Scooter
Cea mai recenta inovatie Moll, in zona de scaune ergonomice, Scooter este disponibil in doua variante de culori: negru cu cadranul alb/ gri argintiu.
Iese in evidenta prin spatarul din mesh high tech, ce confera un confort aparte si o senzatie inconfundabila de aerisire.
Suporta greutati de pana la 90 de kg.
Adancimea scaunului este de 28-42 cm.
La fel ca si Maximo, este recomandat pentru inaltimi intre 110 si 195 cm.
Optional, tapiseria pentru spatar si sezut poate fi comandata separat. Dimensiunile scaunului sunt 70×70 cm.

– Woody M
O varianta mai economica; se remarca prin dimensiunile mai mici (53×53 cm) si posibilitatea reglarii pe inaltime printr-un sistem pneumatic rezistent; de asemenea permite miscare pe trei directii a pelvisului.
Este recomandat copiilor ce au inaltimi intre 146 si 190 de cm.
Woody M este disponibil in peste sase culori, pline de viata.

– Woody S
Foarte asemanator modelului amintit anterior, acest scaun reglabil se poate ajusta pentru inaltimi intre 116 si 160 cm. Ca si dimensiuni, respecta valorile 53×53 cm.

De asemenea, in aceasta categorie mai sunt incluse seturile de picioare fixe pentru Maximo, pentru Scooter si tapiseriile pentru acest ultim scaun, pentru sezut si spatar – culoriile exceptionale pot anima orice incapere, dandu-i un puternic imbold micutului tau.

Profita acum de oferta Mobila Moll si alege aceste produse de inalta calitate – afla de asemenea mai multe informatii utile despre aspectele de care trebuie sa tii cont in alegerea mobilierului pentru copii, pe site, la www.mobilamoll.ro !