NOUA FORD TRANSIT LA TIRIAC AUTO CONSTANTA

Lista lungă de tehnologii de ultimă generație include SYNC cu Asistenţă de urgenţă, Tempomat adaptiv şi Controlul virajelor. Toate acestea au fost concepute pentru a vă face viaţa mai uşoară, iar multe dintre aceste sisteme funcţionează automat, permiţându-vă să vă concentraţi asupra unor lucruri mai importante.

Cât despre spaţiul pentru marfă, de cât aveţi nevoie? Noul Transit dispune de o zonă de încărcare maximă extinsă, de până la 15,1 m3, şi de capacitatea de a transporta obiecte lungi de până la 4,2 m (cu perete despărţitor standard instalat). Prezintă, de asemenea, o capacitate de remorcare maximă de până la 3,5 t.

 Oferta specială pentru persoanele juridice: FORD TRANSIT CUSTOM la 16.600 Euro şi prelungire gratuită a garanţiei!

Pana la data de 30 iunie 2014 persoanele juridice beneficiază de un preţ special de achiziţie pentru Van-ul Internaţional al Anului 2013: 16.600 Euro, pentru Ford Transit Custom 250 SWB, 2.2 TDCI 100 CP. În plus, Ford România oferă, gratuit prin TIRIAC AUTO CONSTANTA, prelungirea perioadei de garanţie de la 2 la 4 ani, pentru toate modelele Transit Custom achiziţionate până la data de 30 iunie 2014*.

Iar acesta este doar începutul listei de beneficii pe care le oferă noul Transit Custom: cel mai bun van al anului 2013 aduce, în orice afacere, avantajele cele mai relevante:
• Lider în segmentul său în privinţa spatiului de incarcare – minim 3 euro paleti, pe versiunea cu ampatament scurt.
• Lider în segmentul său în privinţa intervalului de revizie – 50.000 km / 2 ani.
• Lider în segmentul său în privinţa consumului – de la 6.7 l /100 km**.
• Lider în segmentul său în materie de siguranţă – cel mai cuprinzator sistem ESP din clasă***.

Va asteptam la showroom-ul TIRIAC AUTO CONSTANTA pentru detalii despre ofertă şi pentru a configura utilitara adecvată afacerii dumneavoastra.

Oferta de preţ este valabilă pentru Ford Transit Custom Van 250 SWB (L1H1), motorizare 2,2l TDCI, 100 CP, M6., pentru achiziţiile efectuate până la data de 30 iunie 2014 de către persoanele juridice. Prețul nu include TVA.
*Promotia constă în prelungirea gratuită a perioadei de garanţie de la 2 la 4 ani garantie este valabilă pentru persoanele juridice, pentru vehicule achizitionate pina la 30 iunie 2014, pentru orice model Transit Custom aflat in lista de pret valabilă in aceasta perioadă la showroom-ul Tiriac Auto.
** Consum mixt 6,7 l/100 km, pentru modelul 250 VAN L1H1 100CP
*** Program Electronic al Stabilitatii (ESP) cuprinde standard: Sistem de Control al Tractiunii (TCS), Sistem de Control al Remorcii, Sistem de Avertizare la Franarea de Urgenta, Sistem la Plecarea din Panta (HSA),Control Adaptiv al Greutatii (LAC), Asistent la Franarea de Urgenta (EBA), Protectie Anit-Rostogolire (ROM), Control Vectorial al Tractiunii, ABS integrat. Opţional, pot fi incluse Sistem Avertizare la Parasirea Benzii şi Airbag-uri pasager si Cortina.