fbpx

Nomade Communication – partener strategic pentru Digital Experts Hub

Unul dintre cele mai importante proiecte create este Digital Breakfast – o serie de evenimente lunare dedicate profesioniștilor de comunicare și marketing, antreprenorilor și celor care sunt interesați de a fi la curent cu cele mai noi informații din marketing, comunicare, digital și multe altele conexe. Întâlnirile lunare, de o jumătate de zi, dimineaţa, au o tematică stabilită pe marginea căreia atât vorbitorii invitați, cât și cei din sală, vor dezbate temele propuse și vor discuta pe baza unor studii de caz pe baza experienţei lor profesionale. Primul Digital Breakfast va avea loc pe 22 iunie 2017, în sala Selari, Hotel Cismigiu, Bucureşti, având ca temă Definirea strategiei de comunicare în social media.

Lansată sub sloganul „We Speak Digital!”, Digital Experts Hub (DEH) încurajează și susține transformarea digitală a companiilor. În acest sens, a construit un pachet de servicii dedicat afacerilor din România care îmbrățișează tehnologia și o folosește în activitățile recurente. Despre DEH Maria Borțeanu (Head of Digital/Founder) spune: „Scopul nostru este de a oferi companiilor şi profesioniştilor din Romania suportul, abilităţile, cunostiinţele şi inspiraţia pentru a reuşi într-un mediu de afaceri competitiv, puternic perturbat de tehnologie.”

Alături de aceasta, Nomade Communication este o agenție de comunicare și PR fondată cu câțiva ani în urmă care oferă fiecărui client o strategie de comunicare integrată și adaptată care să vină în sprijinul strategiei generale de business. Scopul său principal este ca, prin schimbarea perspectivei, să genereze plus valoare nu doar pentru segmentele de public țintă, ci pentru toate categoriile de shareholders pe care îi are compania. „Ce ne deosebește pe noi față de competitorii noștri este faptul că nu avem pachete de servicii, ci soluții de comunicare care susțin companiile de-a lungul procesului de îndeplinire a obiectivele de business. Avem o echipă de experți în comunicare a căror experiență profesională le permite să aibă o înțelegere profundă a fiecărui client și ne mândrim cu faptul că, de fiecare dată, mergem extramile atunci când un client are o nevoie stringentă.