fbpx

Nolia Shop – pentru manichiuri mereu perfecte

 

 

Persoanele care si-au finalizat trainingurile de specialitate ca protezist de unghii, au nevoie de produse calitative inca de la inceputul carierei. Nolia Shop este universul de unde poti comanda toate cele necesare, de la A la Z, pentru ca business-ul tau sa infloresca si sa atragi cliente noi cu fiecare lucrare realizata.

 

De ce sa alegi produsele Nolia?

 

Pentru ca sunt profesionale, dintr-o gama de top, de o calitate superioara. Persoanele ce detin saloane stiu ca au nevoie atat de consumabile, cat si de oje si geluri speciale pentru a construi o manichiura. Nu toata lumea este inzestrata cu unghii sanatoase, multe persoane avand afectiuni genetice ce le fac unghiile casante, fragile. Sau la salon vin si cliente care sufera de anxietate si isi rod unghiile. Patul lor unghial necesita o ingrijire speciala, iar pentru a le opri acest obicei nesanatos, constructia cu gel este solutia ideala.

 

In afara de geluri, ai nevoie de pensule, pile, forfecute si aparate profesionale, precum lampa UV si pile electrice. Insa, o data ce lucrezi cu aceste geluri, ai neaparata nevoie si de un aspirator de praf introdus in biroul tau de lucru, pentru a nu inhala particulele din timpul pilirii unghiilor. Pentru pila electrica de pe Nolia Shop trebuie sa ai mai multe tipuri de bituri profesionale, ca de exemplu pentru cuticule sau pentru definirea formei unghiei. Ai nevoie de sabloane speciale pentru a construi unghiile in marimea dorita de cliente si alte accesorii cu care sa le incanti la fiecare lucrare, precum cristalele.

 

Nicio constructie nu poate fi facuta fara o baza si un top. Ca orice lucru in viata, ai nevoie de o fundatie solida pe care sa aplici celelalte straturi. Pentru persoanele care vin doar pentru o manichiura cu oja semi, surprinde-le cu oja thermo care se schimba la diferenta de temperatura sau adauga colectiei tale culori pastelate ce se poarta in aceasta primavara. Finish-ul este la fel de important ca primerul, multe dintre cliente preferand aspectul mat al unghiilor in detrimentul celor stralucitoare. Insa, este bine sa le ai pe ambele in arsenal, caci clientele sunt schimbatoare ca vremea.

 

Intra in cadrul www.noliashop.ro pentru a gasi toate produsele profesionale de care ai nevoie.

 

Contact: 0753504472

 

orders@noliashop.com