fbpx

Noile trenduri în saloanele de nunţi – mobilier pentru evenimente deosebite

Schimbările din ultima perioadă în ceea ce priveşte organizarea evenimentelor sunt reflectate şi în modul de mobilare, utilare şi de amenajare a unui salon, iar ofertele de mobilier de evenimente sunt din ce în ce mai solicitate de către antreprenorii care deţin şi se ocupă de organizarea evenimentelor în cadrul unui restaurant.

Multă vreme, mesele şi scaunele de nuntă sau pentru diferite evenimente au jucat numai un rol practic, de suport, fiind acoperite de sus şi până jos cu o husă de pânză. În societatea modernă actuală, este nevoie de o schimbare în acest sens, iar decorul saloanelor de nunţi este format din mobilier HoReCa de înaltă calitate, cu finisaje excepţionale, mobilier elegant cu un design spectaculos care să atragă nuntaşii sau participanţii la evenimente.

Saloanele de nunţi în România şi amenajarea lor

Din ce în ce mai mulţi proprietari şi administratori de saloane de nunţi optează pentru amenajarea acestora cu mobilier de închiriat modern, elegant, care să se potrivească tematicii evenimentului organizat. Când competiţia între miri şi viitori miri şi între saloanele de nunţi şi restaurante este mai mare ca niciodată, este important ca amenajarea saloanelor să fie astfel concepută încât clienţii să fie mulţumiţi, să îşi dorească să revină şi să recomande respectivul salon şi altor potenţiali clienţi.

Mesele şi scaunele reprezintă cea mai mare parte a decorului unui salon de nunţi, de aceea este importantă alegerea corespunzătoare a acestor obiecte pentru a fi închiriate. În plus, mobilierul va deveni o sursă de diferenţiere şi de profit pentru proprietarii de locaţii pentru evenimente festive.

Saloanele de nunţi din România sunt din ce în ce mai moderne şi mai plăcut amenajate, în tendinţe cu recomandările specialiştilor. Saloanele de nunţi s-au transformat rapid în locaţii de lux cu decoruri extravagante, trecând rapid de la nunţile cu mobilier improvizat cu mese lungi şi dreptunghiulare, la o combinaţie de mese rotunde şi dreptunghiulare. Trendul meselor combinate a fost urmat de o uniformizare a mobilierului rapidă, care rezistă şi astăzi, astfel încât invitaţii sunt aşezaţi la mese rotunde identice, astfel încât nimeni să nu se simtă ofensat.

Decorurile saloanelor de nuntă care impresionează mârâi şi invitaţii şi revoluţionează aspectul acestor locaţii

Saloanele de nuntă trec printr-o continuă transformare, de aceea specialiştii pun accent pe schimbarea constantă a culorilor decorului, a obiectelor de décor, a formei acestora, spunând adio meselor rotunde identice şi apelând la închirierea mobilierului ale cărei atribuţii sunt lux şi diversitate.

Aşadar, mesele şi scaunele moderne, argintii, aurii sau arămii se pot combina perfect cu mese tip oglindă, pătrate, rotunde sau dreptunghiulare, care atrag atenţia în mod plăcut. Un décor divers compus din mobilier de lux din mese cu copaci artificiali în mijloc, cu aranjamente florale impozante şi arcade cu flori, menţin atenţia invitaţilor fără a-i plictisi. Multe saloane de nuntă aleg să investească în mobilier de evenimente de închiriat, astfel încât să poată schimba decorul ori de câte ori sunt contactaţi pentru un nou eveniment cu o nouă tematică.