Noile tendinte in hairstyling de la Art Directorul international Eamonn Boreham

Recunoscut la nivel international Eamonn Boreham, Art Directorul label.m care a cucerit lumea coaforului datorita implicarii si talentului sau, va veni la Bucuresti, in exclusivitate prin intermediul Beauty One.
Eamonn Boreham sustine seminarii demonstrative la nivel mondial si este mereu in cautarea de noi tendinte si tehnici de hair styling, pe care le impartaseste in cadrul seminariilor sale, hair stilistilor din intreaga lume.
In cadrul seminarului organizat luna aceasta in Bucuresti, veti afla care sunt noile tendinte in culoare, tunsoare si hairstyling, direct de pe podiumul londonez, veti face cunostinta cu noua colectie label.m 2014 si veti asista la lansarea unei noi game marca label.m, gama special creata pentru volum incredibil, THICKENING LINE. Alaturi de Eamonn Boreham, pe scena de la Rin Grand Hotel va urca si echipa Beauty One, condusa de Gina Aron, label.m Senior Ambassador Romania.
Seminarul va avea loc Luni, pe data de 24 februarie 2014, la Rin Grand Hotel (Sos. Vitan-Barzesti, nr. 7D, Bucuresti, Sala Paris), intre orele 13:00 – 16:30.
La acest seminar, pot participa doar clientii label.m, pe baza de rezevari, la unul dintre cele doua numere de telefon:
George Dragia: 0724.357.281
Cosmin Frunza: 0724.244.402
Va asteptam cu drag!