Noile santiere de proiecte UE in regiunea Dunarii si Bazinul Marii Negre

De aceea, in intampinarea nevoilor acestor noi linii de finantare, mai ales a tinerilor care doresc sa se implice odata cu finalizarea studiilor, Programul National de Pregatire Sistematica cu recunoastere academica a expertilor si consultantilor pentru Fonduri Structurale, coordonat de Platforma “EU-RO Clearing Funds” (StructuralFunds.ro) in parteneriat cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte “Gheorghe Cristea” (ugc.ro), program academic infiintat inca din anul 2007, anunta ca efectueaza noi inscrieri pentru Grupa 17 de studiu a cursului post-universitar online de medie durata in domeniul fondurilor europene. Aceasta se va desfasura in perioada lunilor aprilie-iulie 2011.

Reamintim ca acesta acesta este cel mai complet program de formare multi- si inter-disciplinara in regim post-universitar, pentru cei care doresc sa se initieze sau aprofundeze experienta lor in aceasta zona de mare impact socio-economic, cu atat mai mult cu cat noi oportunitati majore vor aparea odata cu punerea in aplicare a unor noi mari proiecte ce vor fi finantate de Uniunea Europeana si direct de la Bruxelles, mai ales in cadrul liniilor de finantare pro-inovare sociala si economica recent lansate, in valoare de 1 miliard, respectiv 3 miliarde de euro, doar in prima etapa: Initiativa “Social Innovation”, Planul “Innovation Union”, dar si a programelor multi-nationale mai vechi, precum INTEREG.

Dealtfel, cu ocazia Conferintei Finantare.ro de la Iasi din 7 aprilie, coordonatorii programului vor face o prezentare mult mai detaliata si vor initia o dezbatere privind acest larg spectru de posibilitati deschise de acum si antreprenorilor, managerilor si expertilor romani.

Frecventarea programului se face la distanta, conform ritmului de acumulare si nevoilor calibrate ale fiecarui cursant, dar accesul la consiliere personalizata asigura a cimentare ghidata a procesului de invatare. Absolventilor li se elibereaza, pe langa Certificatul de Absolvire, o Anexa de Studii, precum si, la cerere, o Scrisoare de Recomandare personalizata pentru sprijinirea sanselor de angajare cat mai rapida a absolventilor.

Informatii complete privind continutul programului si conditiile de inscriere pot fi obtinute consultand site-ul www.StructuralFunds.ro sau contactand Secretariatul la tel./fax: 021.2304997 sau e-mail: eurolink@b.astral.ro .