Noile metode de promovare stradala din secolul 21

Compania noastra, ce ofera servicii de top de bannere textile va pune la dispozitie cea mai vasta gama de catarge, bannere, steaguri, printuri, roll-upuri, pop-uri si multe altele.

Datorita seriozitatii si profesionalismului de care a dat dovada, compania noastra de bannere textile, TIDALFLAG, din TIDALHOLM Suedia, a devenit lider mondial, avand o experienta vasta in domeniu din 1950.

Compania noastra de bannere textile colaboreaza cu firme de prestigiu atat din tara cat si de peste hotare, fiind lider in lume in domeniul catargelor din fibra de sticla. Istoricul firmei noastre dateaza in timp, de la sfarsitul anilor ‘50, cand Bofors, cunoscuta firma suedeza de armament, a inceput producerea catargelor din fibra de sticla in Tidaholm.

Datorita seriozitatii si profesionalismului de care firma noastra de bannere textile a dat dovada, am avut colaborari cu firme de prestigiu, printre acestea numarandu-se si: METRO Romania, Chisinau, Belgrad, ROMSTAL Romania, Chisinau, REAL, SELGROS Romania, CARREFOUR, CORA, PRAKTIKER, PHILLIP MORRIS, ROMPETROL, PETROM, MOL, MERCEDES, SKODA, VOLVO, SCANIA, FIAT, PEUGEOT, BANK OF GRECEE, CONTINENTAL si multi altii.

Printre serviciile noastre se numara distribuirea de: catarge- cu o inalta rezistenta mecanica si flexibilitate, nu necesita intretinere si au o greutate mica, catargele din fibra de sticla si catargele telescopice din duraluminiu au o flexibilitate ridicata in comparatie cu cele de lemn/metal, solutia optima de expunere a mesajelor dumneavoastra, in orice conditii atmosferice, pentru a le facilita vizibilitatea; steaguri personalizate- una din metodele de promovare care garanteaza vizibilitate, culoare si mesaj, avand aplicabilitate pentru sediul firmei, targuri, expozitii si evenimente; printuri textile- pe polyester,bumbac,satin,nylon, cu cerneala pe baza de sublimare si pigment; printuri diverse.

Bannerele textile in casete luminoase sunt, cu siguranta, cea mai buna solutie pentru promovarea stradala, este foarte simplu sa folosesti aceste bannere in casete luminoase, pentru interior dar si pentru exterior. Ele pun in evidenta orice mesaj, atragand atentia prin eleganta. De obicei, casetele luminoase sunt realizate din aluminiu de grosimi diverse. Bannerul este protejat de o sticla de tip plexiglas, aceasta oferindu-i o siguranta mai mare impotriva socurilor fizice.

Bannerele textile in casete luminoase prezinta o multime de avantaje. Evident, sunt pastrate avantajele bannerelor textile si sunt aduse si alte avantaje, cum ar fi faptul ca prinderea se face foarte usor, iluminarea poate sa fie LED, ducand la economii considerabile iar impactul vizual este unul major.

De asemenea, pe site-ul firmei noastre de bannere textile puteti gasi si un magazin online de unde se pot achizitiona steaguri (in forma de pana sau lacrima, si steaguri specifice mai multor tari), veste personalizate de diverse marimi, catarge, roll-upuri, pop-upuri si diverse accesorii care va vor fi necesare.