Noile generatoare de curent de la Magazia lu’ Costica iti ofera sursa de energie electrica de care ai nevoie la oferte

17 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul de utilaje de gradina si pentru activitati gospodaresti Magazia lu’ Costica a dat startul la o campanie de reduceri in acest inceput de primavara la categoria de generatoare de curent adresate tuturor celor au nevoie de o sursa de curent electric fie principala fie secundara.

Generatoare pe care sa le folositi pe termen lung

La Magazia lu’ Costica gasiti o diversitate de generatoare fabricate de producatori renumiti precum Hinda, Kipor, AGT si nu numai. Aceste marci de generatoare de curent sunt disponibile intr-o diversitate de modele din care fiecare doritor isi poate alege generatorul care se potriveste cel mai bine nevoilor lui.

Unele din cele mai cautate marci de generatoare de curent sunt cele fabricate de Kipor. Acestea sunt niste generatoare extrem de puternice si durabila, putand reprezenta solutia ideala pentru alimentarea cu curent electric intr-o anumita locatie chiar si de dimensiuni mai mari.

Un alt tip de generatoare foarte cautate de clientii magazinului Magazia lu’ Costica sunt cele ce poarta semnatura Honda, acestea functionand, cele mai multe din ele, pe baza de curent electric. Totodata generatoarele Honda dispun de o mobilitate mai ridicata datorita greutatii mai mici comparativ cu cele care functioneaza pe baza de motorina.

Aceste generatoare de la Magazia lu’ Costica sunt ideale pentru furnizarea de curent electric pentru cei care fie locuiesc la casa intr-o zona care nu e alimentata cu curent electric fie detin o casa de vacanta intr-o astfel de zona. Un astfel de generator este util chiar si in situatia in care exista curent electric in acea zona dar acesta este unul instabil, se intrerupe sau are perioade cand merge si cand nu merge. Detinerea unui generator este solutia ideala pentru cei care doresc sa nu fie afectati in vreun fel de intreruperea curentului electric. Astfel acestia vor fi mereu alimentati cu energie electrica indiferent de perioada din timpul zilei sau a anului.

La Magazia lu’ Costica gasiti generatoare ce functioneaza pe baza de benzina si motorina, multi dintre cumparatori optand pentru cele cu benzina care in general au un pret mai mic. Generatoarele ce functioneaza pe baza de combustibil nu sunt dependente de factori externi precum lumina solara sau forta vantului.

Cei de la Magazia lu’ Costica ofera si servicii de service pentru o mare parte din produsele pe care le comercializeza printre acestea numarandu-se si generatoarele. Aceste servicii post vanzare oferite de Magazia lu’ Costica reprezinta un real avantaj pentru clienti deoarece in caz ca se strica generatorul, dvs va veti putea duce generatorul la departamentul de service al magazinului cu acelasi nume.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram