Noile aragazuri Indesit dotate cu arzatoare High Efficiency reduc timpul pentru gatit cu 8 si consumul de gaz cu

Indesit si-a actualizat oferta de aragazuri de 60 cm – noile aparate sunt dotate cu arzatoare de noua generatie bazate pe tehnologia High Efficiency ce reduce timpul pentru gatit cu 8% si scade consumul de gaz cu 16%. Arzatoarele High Efficieny dispun de o flacara mai verticala decat arzatoarele obisnuite, cu o inclinare de 10 grade, directionata direct la baza recipientului.

“La Indesit, dezvoltam in permanenta noi tehnologii care sa imbunatateasca viata clientilor, întampinand dorintele acestora de zi cu zi. Astfel, si de această data, am creat produse foarte usor de folosit care transforma intreaga experienta a gatitului intr-una cu adevarat placuta.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing Indesit Company Romania.

Noile produse imbina designul modern cu cel ergonomic: usa cuptorului este complet din sticla rezistenta oferind o vizibilitate mai buna, fiind in acelasi timp usor de curatat prin faptul ca este complet plana si detasabila, datorita sistemului Click & Clean (apasa si curata). Acesta permite detasarea geamului si spalarea acestuia manual sau in masina de spalat vase. In plus, lipsesc imbinarile dintre metal si sticla, eliminand astfel posibilitatea de acumulare a grasimii si murdariei. Mai mult, cuptorul aragazului poate fi curatat usor prin optiunea de curatare cu aburi.

Materialul din care sunt produse modelele nou lansate este un email din clasa AA, lipit de metal prin fuziune, la o temperatura mai mare de 850 de grade C. Astfel, aragazurile sunt extrem de rezistente la o serie de factori precum: coroziune, temperaturi inalte (apa clocotita sau ulei incins), acid, substante alcaline si alte substante chimice generice, murdarie, sare sau dizolvanti organici. In plus, emailul folosit pastreaza nuanta si stralucirea initiala timp de cel putin 10 ani.

Aragazurile din noua gama sunt dotate si cu un sistem logic al interfetei cu utilizatorul: controlul gazului este simplu, prin click, si se bazeaza pe o rotatie a butonului la 210 grade (+50° fata de controlul butonului actual), permitand reglarea a pana la 6 niveluri diferite ale flacarii (+4 niveluri, fata de controlul butonul actual).