Noi servicii de comunicare si relatii publice pentru firmele mici si mijlocii

Activitatea de comunicare si relatii publice trebuie sustinuta prin demersuri constante orientate spre clientii potentiali pentru a-i cunoaste mai bine si pentru a veni cu oferte de produse sau servicii care sa se plieze cat mai bine pe nevoile acestora.
Datorita acestei nevoi de comunicare a organizatiilor, LivePR vine in sprijinul companiilor cu o serie de servicii care se adapteaza oricarui buget. Doriti sa lansati un nou produs, un nou serviciu, doriti sa promovati un eveniment sau aveti nevoie de un serviciu profesional pentru a redacta continut pentru site-ul dumneavoastra calitativ si optimizat pentru motoarele de cautare, LivePR va sta la dispozitie cu un nou set de servicii conceput pentru a se adapta nevoilor de comunicare ale organizatiei dumneavoastra.
Pe langa serviciile individuale de comunicare, LivePR ofera pachete pentru comunicate de presa care, va vor aduce expunerea online de care aveti nevoie. De asemena, prin „trusa cu unelte de PR”, puteti gasi si un serviciu pentru redactarea de mape de presa si press kit-uri, atat de necesare pentru promivarea imaginii organizatiei.
Detalii suplimentare despre serviciile LivePR gasiti in sectiunea speciala „Servicii” de pe site-ul nostru, www.livepr.ro.