fbpx

Nimic nu se compara cu barul de gheata la un eveniment

Te gandesti de foarte multa vreme sa alegi pentru evenimentul tau un bar de gheata? Faci cea mai buna alegere. Nimic nu arata mai elegant si mai creativ la un eveniment decat barul de gheata si plus de asta rezolvi doua probleme dintr-un foc, ai un loc de atractie pentru invitati, unde pot face poze, dar si un spatiu unde se pot servi bauturi reci si racoritoare toata seara. Un bar de gheata este o alegere excelenta in orice anotimp, mai ales ca isi pastreaza forma perfecta pana la 7 ore.

De ce sa aleg barul de gheata pentru evenimentul meu? Ai intalnit ceva mai frumos, mai fragil si mai maiestuos decat o sculptura din gheata. Aceasta arta este extrem de apreciata atat in afara tarii cat si in Romania, tot mai multe persoane aleg barul de gheata pentru un show live de prelucrare, chiar in fata invitatilor, dar si pentru decoratiune in sine, care are de fiecare data un real succes.

Alegeti Ice Art pentru o calitate ireprosabila a sculpturii, dar si pentru cele mai frumoase si speciale sculpturi si baruri din gheata.