fbpx

Night Prowl Studio investește în imaginea modelelor sale de videochat prin finanțarea operațiilor estetice

NightProwl sustine modelele de videochat

Mai mult sau mai puțin tabu, videochatul este printre puținele domenii în care companiile se întrec în oferirea de beneficii reale și cu adevărat consistente angajaților săi.

În momentul actual, studiourile de videochat au un plan de marketing foarte bine pus la punct, prin care se pun în evidență nenumărate beneficii pentru a atrage cât mai multe tinere în cadrul acestei industrii. Din păcate, nu toate studiourile de videochat ajung să își îndeplinească promisiunile și mai există cazuri în care studiourile oferă beneficii, dar cu anumite clauze.

Unul dintre studiourile de videochat care a câștigat încrederea tinerelor din București, Iași și Galați prin seriozitatea de care a dat dovadă este NightProwl Studio.

NightProwl Studio este studioul de videochat recunoscut drept unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din Europa, prin prisma premiilor câștigate la cele mai renumite gale de profil la nivel global. Această distincție s-a clădit pe ani de muncă și efort din partea întregii echipe, care a reușit ca prin profesionalism, dedicare și implicare să pună bazele a 4 studiouri de top în trei orașe ale țării: București, Galați și Iași.

Profesionalismul acestui studio de videochat se vede și prin prisma modelelor sale, care nu doar că au performanțe remunerate prin zeci de mii de dolari, dar au acea fericire și dedicare pe care rar o mai vezi în această industrie. Acest fapt se datorează promisiunilor pe care studioul de videochat și le respectă de fiecare dată.

NightProwl Studio își menține modelele fericite și motivate prin respectarea promisiunilor

A te ține de cuvânt” nu este doar o vorbă din popor împământenită de secole, ci și un motto al managerilor de la NightProwl Studio.

„Atunci când respecți ești respectat și nu ai cum să îi respecți pe cei din jur dacă nu te respecți pe tine. Ne-am clădit renumele pe transparență, pe respect și profesionalism. Ne-am tratat modelele așa cum noi vrem să fim tratați. Niciodată nu am promis ceva fără să facem și toate beneficiile pe care noi le afișăm sunt cât se poate de reale. De aceea avem o echipă închegată, o echipă de modele fericite și motivate. Modelele NightProwl sunt răsfățate, deoarece ținem foarte mult la integritatea și moralul acestora, pe lângă faptul că suntem foarte atenți cu imaginea modelelor noastre.” – echipa NightProwl Studio.

NightProwl Studios finanțează operații estetice

Echipa NightProwl Studio este foarte atentă cu imaginea modelelor sale, oferindu-le acestora în mod gratuit stilist vestimentar, make-up artist și hair stylist.

„Atunci când un model se simte bine în propria piele, acesta obține rezultate mult mai bune pentru că încrederea în propria persoană se simte și se vede. Noi avem grijă de imaginea modelelor noastre în fața camerelor, dar operațiile estetice nu sunt un MUST în studioul nostru. Totuși, nu am putut să nu observăm dorința modelelor de perfecționare, astfel că modelele care dau dovadă de seriozitate și implicare beneficiază de finanțare a operațiilor estetice dorite. Ele aleg unde și când vor să le facă și noi doar le plătim.” – echipa NightProwl Studio.