fbpx

New Design Composite – solutia provocarilor

Ai nevoie de cele mai bune izolatii termo, fono sau hidro-ignifuge? Esti in cautarea unei firme care sa-ti asigure transport intern, international si transport agabaritic, curse tur-retur, din si catre orice destinatie? Cauti cabine si toalete ecologice, rezervoare, sedimentatoare sau camine pentru apa, la cele mai bune preturi ?

Firma New Design Composite din Pitesti este in masura sa iti ofere tot ce iti doresti, la cel mai bun raport calitate/pret de pe piata.

Compania fabrica si comercializeaza produse realizate din rasini poliesterice nesaturate, armate cu fibra de sticla si materiale compozite sau spuma poliuretanica rigida.

New Design Composite este firma care pune un accent deosebit pe satifacerea exigentelor si cerintelor partenerilor sai de afaceri, carora le ofera doar produse de ultima generatie, realizate din materiale de calitate superioara, cu utilaje si tehnologii speciale.

Firma a reusit sa se detaseze de restul firmelor de profil de pe piata romaneasca prin eficienta, rapiditate si flexibilitate, fiecare client si proiect al acestuia fiind tratat cu profesionalism.

Gama serviciilor si produselor aflate in oferta companiei New Design Composite este multipla:

  • Toalete ecologice, cabine si rezervoare
  • Camine speciale pentru puturi de apa
  • Sedimentatoare si scrubere
  • Rezervoare supraterane si rezervoare subterane
  • Containere destinate depozitarii deseurilor
  • Fose, statii de epurare, filtru percolator aerob si anaerob
  • Separatoare de grasimi, amidon si particule inerte, deznisipatoare de uleiuri minerale
  • Izolatii termo, fono si hidro-ignifuge
  • Transport intern, international si transport agabaritic

In ultima perioada compania New Design Composite a inregistrat vanzari semnificative de cabine modulare, produsele fiind fabricate din materiale de ultima generatie, rezistente si fiabile. Cabinele confectionate de companie sunt folosite cu precadere ca tonete destinate vanzarilor ori informatiilor diverse, gherete de paza, ca puncte de control sau chiar birouri, produsele fiind realizate din placi duble de poliester, cu armatura din fibra de sticla. Pentru o izolare perfecta se alege metoda injectarii de spuma poliuretanica la interior, rezultand astfel o structura tip „sandwich”.

Cabinele modulare pe care le gasiti in oferta companiei New Design Composite va ofera garantia unei izolari termice si fonice perfecte, acestea fiind in acelasi timp protejate coroziv.

Prin constructie, fetele exterioare ale unei cabine modulare New Design Composite sunt protejate de efectele razelor solare de invelisul special aplicat, ce contine un pigment deosebit, cu proprietati remarcabile de protectie.

Usile si ferestrele cabinei modulare sunt realizate din profile de aluminiu vopsite in camp electrostatic, produsele fiind disponibile in oferta companiei intr-o varietate de modele si culori.

Cabinele sunt prevazute cu sigurante automate, cu prize, lampi, armaturi si intrerupatoare, cele mai performante avand montate in interior si instalatii telefonice. Toate produsele pot fi racordate cu usurinta atat la retelele de canalizare, cat si la cele electrice ori de alimentare cu apa, confortul minim fiind astfel asigurat.

Cabinele modulare fabricare de New Design Composite sunt rezistente, cu dimensiuni variabile, usor de intretinut si de curatat.

Alege partenerul ce iti garanteaza servicii si produse de calitate, alege colaborarea cu firma New Design Composite!

Contact
SC New Design Composite SRL
Sediu: Pitesti, Bulevardul Petrochimistilor, nr 45.
Telefon: 004/ 0248 21.78.50
004/ 0248 61.54.37
004/ 0248 61.50.90

Fax: 004/ 0248 21.78.50
004/ 0248 61.50.50

Email:[email protected]