fbpx

New Design Composite – inovatie si tehnica

Cu New Design Composite te afli mereu in top!
Daca esti roman si vrei sa cumperi doar produse romanesti, pentru a sustine astfel economia tarii, atunci poti apela cu cea mai mare incredere la compania New Design Composite din Pitesti, deoarece aceasta are capital integral romanesc.

New Design Composite demonstreaza in acest mod ca si produele romanesti sunt de calitate superioara. Si pe deasupra, compania practica si un raport corect intre calitate si pret.

De 11 ani de cand a fost infiintata, New Design Composite se afla intotdeauna in top, deoarece a stiut sa se ghideze cu cap in lumea grea a afacerilor. Cum a reusit acest lucru? Pastrand mereu o minte deschisa oricaror idei si inovatii!
O noua provocare, o noua gama de produse
New Design Composite isi desfasoara activitatea intr-un domeniu in care trebuie sa fii in continua dezvoltare si, tocmai de aceea, nu refuza niciodata o provocare. In acest mod isi demonstreaza siesi, dar si clientilor sai, ca este o companie capabila, competenta si ca datorita echipei sale de oameni valorosi poate face fata oricarei provocari.

Si pentru ca in 2013 New Design Composite a fost provocata sa imbrace in spuma poliuretanica rigida rezervoarele supraterane, compania nu s-a dat in laturi si a reusit si acest lucru. Clientii care au dorit sa beneficieze de inovatie, isi pot primi acum produsele.

Pentru ce sunt indicate rezervoarele supraterane izolate cu spuma poliuretanica? Ele sunt perfecte pentru a stoca diverse substante chimice, care trebuie ferite de anumite temperaturi. De asemenea, noua inventie este excelenta in cazul stocarii de substante chimice, dar in exteriorul cladirilor si este imperios necesar ca acestea sa-si pastreze proprietatile, indiferent de temperatura de afara. La fel este si cazul apei, care poate fi pastrata cu ajutorul acestor rezervoare, chiar daca afara este ger de crapa pietrele.
Daca vrei sa utilizezi rezervoarele supraterane pentru anumite substante chimice agresive, se mai foloseste si un cablu incalzitor pentru lichidul din interior si abia apoi se aplica spuma poliuretanica.

Si pentru a-ti fi mai usor de a observa nivelul de lichid din rezervoare, acestea sunt dotate si cu indicatoare de nivel.

Daca scurta prezentare te-a facut curios, nu ezita si suna compania New Design Composite si convinge-te singur de calitatea produselor!