Net Solution – înregistrare domenii cu prețuri avantajoase

inregistrare domenii net-solution.ro

Pornește de la nevoia ta – de ce tip de domeniu ai nevoie? Este vorba despre un blog, landing page, site de prezentare sau magazin online? În funcție de categoria din care faci parte, vei găsi mai departe servicii adaptate. Ofertele sunt personalizate și pot fi solicitate direct din cadrul paginii lor, net-solution.ro.

Spre exemplu, în alegerea numelui noului domeniu trebuie ținut cont de cuvintele cheie de bază pentru business-ul respectiv. Un domeniu ar trebui să aibă maximum 63 de caractere. Așadar, nu este ales la întâmplare. Specialiștii de la Net Solution oferă consultanță celor interesați de acest subiect.

Pentru că se adresează publicului larg, dornic de prezență online, regăsim la Net Solution pachete business, starter, sau cele cu servicii de bază. Acestea merită analizate și atent comparate în funcție de ceea ce includ, nu doar din punctul de vedere al costului lunar.

În completare, Net Solution oferă suport tehnic gratuit, găzduire web cu certificate SSL gratuite, și posibilitatea de a solicita restituirea banilor, în caz că există nemulțumiri față de serviciile prestate.