fbpx

Nefactec mai eco prin tehnologie

Se apropie iarna si din nou ne gandim cu groaza la factura la incalzire, mai ales ca dragii nostri guvernanti ne pregatesc numai scumpiri. Este clar momentul sa ne gandim la izolatii termice pentru a mai stopa din pierderile de caldura. Nu mai putin adevarat este ca aceste izolatii termice au devenit un punct cheie in negocierea contractului de vanzare – cumparare sau de inchiriere a unui apartament (din motive evidente – izolatii termice . Sistemele de izolatii termice sunt componente esentiale ale sistemelor de incalzire si racire al locuintelor. Sistemele de izolatii termice bine puse la punct pot reduce cheltuielile casei cu pana la 50%, insa este foarte important cum se realizeaza aceste sisteme de izolatii termice. Locuinta trebuie invelita in totalitate cu izolatii termice sau, cel putin, avandu-se in vedere partile sale importante in functie de pierderile de caldura, cu materiale care au grad diferit de izolatii termice.

Azbestul este un material izolator termic, cu bune proprietati de izolare la temperaturi mari. Timp de multi ani, azbestul a fost utilizat pe scara larga. In prezent insa, azbestul a fost interzis, deoarece este foarte daunator sanatatii. Fibrele de azbest, odata inhalate, raman in plamani si pot genera in timp, o forma letala de cancer.Azbestul a fost interzis atat in Uniunea Europeana, cat si in general in lume. Constructiile care inglobeaza azbest, sunt considerate risc major pentru sanatate si demolarea lor se face cu echipe protejate cu costum etans.Din fericire, astazi exista excelente solutii inlocuitoare. Compania noastra comercializeaza carton pentru izolare termica non-azbest, un produs care inlocuieste cu succes azbestul in toate aplicatiile si este accesibil ca pret. Cartonul de izolatie termica non-azbest, inlocuitor de azbest, este realizat din fibre ceramice presate si unite cu un liant, este competitiv ca pret, si nu dauneaza sanatatii, chiar la utilizare permanenta. Placa de fibra de sticla impletita (non-azbest).Destinat etansarilor termice.Material ce ofera o excelenta izolare termica, ideal pentru izolatii la mansarde, poduri, acoperisuri din tabla sau tigla, a hornurilor. Reduce substantial caldura si frigul.

Compania Nefatec ofera placi de carton izolatie termica non azbest, un produs special pentru izolatii termice la temperaturi inalte, realizate din fibre ceramice presate. Cartonul de izolare termica pentru temperaturi inalte pe care il comercializam, este un material izolator de prima calitate, produs in UE (Franta, Anglia) de catre producatori de renume, la pret competitiv. Produsul se prezinta sub forma unor placi de grosime variabila, in format de 1×1 m. Cartonul de izolare termica non azbest este un excelent inlocuitor pentru azbest (care a fost interzis pentru ca este foarte daunator sanatatii). Spre deosebire de azbest, cartonul de izolatie termica non azbest nu prezinta niciun fel de riscuri asupra sanatatii. Cu vasta experienta in acest domeniu si comercializarea unor produse de cea mai buna calitate, firma Nefatec din Craiova este un partener de nadejde pentru tine, pe care, daca il vei alege, nu poti avea decat de castigat.

Pentru informatii suplimentare privind produsele noastre si pret carton non azbest pentru izolatii termice, temperaturi ridicate, si comanda, nu ezitati sa ne contactati, folosind datele de contact:

Nefatec

Adresa firmei:

Str. Dr. Nicolae Ionescu Sisesti, nr. 11, Craiova, Dolj

Telefon de contact:

0351.448.808 | 0746.504.508