Navomodele pescuit la oferta in catalogul barciplantat ro

Profita de vremea frumoasa si hai la pescuit! Si ce daca nu te pricepi sau nu ai ustensilele necesare? Solicita ajutor din partea echipei de profesionisti barciplantat .ro! Iti vor asigura consultanta de specialitate si iti vor da sfaturile necesare pentru a-ti achizitiona un model din oferta de navomodele pescuit.

Rasfoieste oferta de navomodele pescuit

In concediu, in weekend sau in zilele pe care ti le iei libere, iti recomandam sa mergi la pescuit. Peisajul, linistea si frumusetea naturii te vor destinde si te vor binedispune. Nu-i nimic daca nu stii sa pescuiesti. Te pot ajuta expertii magazinului online barciplantat .ro! Cum? Simplu: oferindu-ti sfaturi pentru a putea alege modelul de navomodele pescuit care ti se potriveste.

In oferta vei gasi mai multe variante, si anume: Delfin, Storm, Star, Pike Boost, Star Speed, Colibri si Catamaran Lotus.

Despre modelul Delfin trebuie mentionate urmatoarele aspecte:

– are telecomanda cu 6 canale;

– nu este echipat cu antena externa, deci este eliminat din start riscul ca ea sa se agate in stuf;

– datorita sistemului de lumini, poate fi utilizata si in timpul noptii;

– voltmetrul din echipament te anunta cata energie mai poate furniza acumulatorul etc.

Din categoria navomodele pescuit poti comanda varianta Star Speed. Aceasta se caracterizeaza prin urmatoarele aspecte:

– are stabilitate sporita, datorita faptului ca acumulatorul e amplasat in partea de jos;

– nu e luata de vant cand e goala;

– poate fi dotata cu: sonar, GPS, senzor de lumina si nu numai.

Modelul Catamaran Lotus, in schimb, poate fi manevrat inclusiv pe vant si valuri mari si este echipat cu 2 acumulatori si cu radiocomanda cu baterii.

Barciplantat .ro – Magazinul tau cu navomodele pescuit

Iti place sa mergi cu barca cu prietenii? Vrei sa-ti descoperi un nou hobby? Ce-ai spune daca ti-ai cumpara o „jucarioara” si ti-ai petrece weekendurile pe mare sau pe rau? Tot ce-ti trebuie se gaseste in magazinul online barciplantat.ro!

Oferta la navomodele pescuit este foarte avantajoasa pentru tine! Achizitioneaza modelul dorit din oferta barciplantat.ro! Iata cateva motive care, cu siguranta, te vor determina sa faci acest lucru:

– magazinul mentionat este furnizor principal de accesorii necesare pentru hobby-ul tau;

– produsele sunt de calitate buna;

– ti se asigura rezultatele scontate, mai ales atunci cand vorbim de captura;

– oferta se pliaza pe multe cerinte ale pietii, raspunzand nevoilor si cerintelor clientilor;

– produsele sunt facute la comanda, potrivit conditiilor tale. Expertii magazinului online barciplantat.ro tin cont inclusiv de piesele pe care le poti pune la dispozitia lor.

Mai trebuie mentionat faptul ca echipa are o experienta in domeniu de mai bine de 8 ani, timp in care s-a perfectionat in mod constant si a adunat un numar mare de colaborari. De asemenea, primesti ajutor chiar si atunci cand doresti sa-ti cumperi si alte produse necesare pentru a-ti intretine hobby-ul.

Profita de oferta avantajoasa de navomodele pescuit, din magazinul online barciplantat .ro, si comanda modelul dorit! Specialistii din cadrul magazinului te vor ajuta sa faci cele mai bune alegeri.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, Prelungirea Ghencea, nr. 19

Telefon: 0768.89.58.26, 0726.42.40.99