NaTex.com.ro – Masini surfilat de calitate superioara pentru proiecte finalizate cu cea mai mare grija

In cazul in care lucrati sau realizati un serviciu in domeniul textil sunt necesare mai multe masini profesionale si de calitate pentru un rezultat care sa corespunda cerintelor si exigentelor clientilor. Tocmai din cauza acestui motiv, produsele de masini surfilat sunt o necesitate pentru toti cei care lucreaza cu textile. Compania romaneasca NaTex constientizeaza acest lucru si pune la dispozitia clientilor sai produse de o calitate superioara pentru rezultate exceptionale.

Compania romaneasca NaTex este una dintre companiile autohtone care are printre cele mai diversificate produse ce faciliteaza și usureaza procesul tehnologic din domeniu industriei textile. Asadar, in portofoliul companiei se regasesc urmatoarele produse:

 • Masini de surfilat de calitate superioara la preturi extrem de accesibile;

 • Masini de cusut industriale;

 • Dedurizatoare pentru apa – pentru disparitia eficienta a calcarului;

 • Cazane cu abur;

 • Prese termocolat;

 • Mese si roboti de calcat;

 • Si multe alte produse care eficientizeaza munca depusa in diferite domenii.

Margini mai puternice pentru fiecare tesatura

Masinile de surfilat sunt acele produse speciale care fortifica marginile oricarui tip de tesatura, protejeazand astfel materialul de rupturile eventuale ulterioare. Este un produs special pe care este absolut necesar sa-l detineti atunci cand lucrati in domeniul textil, deoarece acesta aduce un plus de eficienta produselor finite rezultate.

Este important ca atunci cand va aflati in demersul achizitionarii unei astfel de masini sa tineti cont de urmatoarele caracteristici ale produsului dorit:

 • Tipurile de cusaturi pe care doriti sa le realizati;

 • Proprietatile speciale ale masinii de surfilat avute in vedere – Sunt multe produse care beneficiaza de iluminarea suprafetei pe care realizati lucrarea, marimea reglabila a produsului, viteza de coasere care poate fi ajustata si multe alte proprietati deosebite care au rolul de a va usura munca;

 • Numarul concret de programe;

 • Felul in care este utilizat.

Printre cele mai eficiente masini de surfilat care garanteaza un randament extrem de ridicat sunt:

 • Masini surfilat Siruba 737Q-504M2-04 – Acest produs este inedit datorita incorporarii motorului electronic in capul masinii. Printre cele mai importante caracteristici ale sale se numara: o viteza de 6 000 de rotatii pe minut, o putere a motorului de 400 W, alimentarea se realizeaza cu curent alternativ, iar distanta dintre ace este de aproximativ 4 mm, distanta care poate fi totodata potrivita conform cerintelor clientului;

 • Masina de surfilat cu emblema Siruba, modelul 75-Q-401M1-TW – Masina de surfilat moderna, perfecta pentru toate tipurile de material, oricat de subtire sau gros ar fi acesta; detine urmatoarele proprietati: viteza ce atinge pragul maxim de 6 500 de rotatii pe minut, un motor electric ce se afla in capul masinii, o putere de 400 W si o alimentare ce se realiza prin curent alternativ.

Pentru mai multe informatii referitoare la intreaga noastra oferta de echipamente profesionale accesati website-ul nostru NaTex.com.ro sau vizitati showroom-ul nostru din Bucuresti, unde specialistii nostri va stau la dispozitie.

Sediu: Blvd. Mircea Voda nr. 52, Bucuresti, sector 3

Showroom: Soseaua Bucuresti – Urziceni, nr. 17, Natura Center (China Town), hala 2, magazin 11, Afumati Ilfov.

Telefon: 0743.646.464

E-mail: natex@natex.ro