MyBuildersJobs lanseaza Carnavalul Joburilor

Evenimentul nostru este „Carnavalul joburilor”, o serie de concursuri ce bat ritmul către proiecte interesante în construcții, colaborări și posibilitatea contractării unor lucrări noi. Dar, mai întâi de toate, vrem să vă răsplătim pentru faptul că ați fost alături de noi și vrem să vă facem treaba mai ușoară.

Cel mai mare și important concurs este organizat este „JOBS FIESTA”, o FIESTA de premii și reduceri pentru toți Boierii și Meșterii participanți. În trei săptămâni sunt puse la bătaie 18 premii, plus Marele Premiu: un sejur de două persoane la Viena, timp de 4 zile. Celelalte premii sunt abonamente gratuite de la o lună la 6 luni pentru Meșteri și cursuri de „pasiuni”, șampanie și bomboane cât pot duce Boierii, săptămânal.

Și cum unui carnaval nu-i șade bine fără măști, MyBuildersJobs organizează concursul „Jobs Masks”… să poți intra în Carnaval! Ca să fii câștigătorul unei măști, te înscrii pe pagina de facebook și tot ce trebuie să faci este să dai like și share postărilor noastre. Premiul va fi dat prin tragere la sorți, în fiecare oră, timp de două săptămâni!

Nu uitați nici de concursul „Lucky Quiz”. Dacă intri pe pagina noastră de Facebook, rezolvi quiz-ul, răspunzi la întrebări și apeși pe butonul „Câștigă premiul!”, ești automat înscris în competiție, unde poți câștiga o sticlă de șampanie săptămânal!

Am zis că luna februarie o să fie timp numai de FIESTA și PREMII și așa o să fie! Adunați-vă prietenii și… haideți la „Carnaval Joburilor”, să curgă șampania, dulciurile și premiile oră de oră, zi de zi, săptămână de săptămână.