fbpx

MWC 2014: G Data isi va prezenta solutiile inteligente de securitate la Barcelona

G Data isi va prezenta noua generatie de solutii de securitate mobile pentru companii si consumatori la Mobile World Congress 2014, in Barcelona. G Data Internet Security for Android este solutia folosita pentru protectia telefoanelor inteligente si tabletelor. Solutia inteligenta de securitate asigura protectie impotriva programelor spyware si a site-urilor cu continut periculos, dar si impotriva consecintelor neplacute ale pierderii dispozitivului – plus control parental pentru utilizatorii tineri. Desigur, atractia principala este noul sistem de management pentru dispozitivele mobile. Companiile il pot folosi pentru un control al BYOD, pentru a preveni atacurile cibernetice asupra infrastructurii IT prin dispozitivele mobile integrate. G Data se va afla la Standul 6B40, Pavilionul 6, de la Mobile World Congress 2014, in perioada 24-27 februarie.
Protectie completa pentru smartphone-uri si tablete
G Data Internet Security for Android ofera protectie totala pentru dispozitivele mobile. Pe langa protectia impotriva programelor malware, a aplicatiilor periculoase sau a navigarii pe Internet, programul protejeaza impotriva consecintelor pierderii sau furtului. Smartphone-urile pot fi localizate, iar datele stocate pot fi sterse de la distanta, protejandu-le de accesul tertilor.
Protectia antiphishing imbunatatita, navigarea pe Internet si scannerul malware folosesc acum o conexiune Cloud pentru a detecta si dezactiva chiar si cele mai recente pericole.
Datorita controlului parental integrat, utilizatorii tineri de Internet vor putea naviga in siguranta in viitor. Parintii pot bloca, cu usurinta, continutul web neadecvat, controleaza accesul la aplicatiile instalate si pot bloca trimiterea sau primirea apelurilor.
Business Generation 13: securitatea dispozitivelor mobile, permanent tinuta sub control
Dispozitivele mobile sunt integrate in noua versiune a solutiilor G Data pentru retele, ca si clienti de antivirus complet acoperiti. Prin imbunatatirea modulului de management al dispozitivelor mobile, administratorii de retele pot controla in mod confortabil toate tabletele si telefoanele inteligente din retea.
Toate setarile de securitate, cum ar fi initierea scanarilor, configurarea protectiei prin parole ale aplicatiilor importante, securizarea contactelor de servici sau setarea protectiei antifurt, pot fi gestionate printr-o consola centrala de management.
Expertii G Data si problemele de securitate la Mobile World Congress 2014
Amenintari in 2014
Care au fost amenintarile generate de infractori si cum a decurs dezvoltarea programelor malware in ultimele 12 luni? La ce se pot astepta utilizatorii in viitor?
BYOD – un cal troian pentru companii
Ce riscuri reprezinta, pentru companii, telefoanele si tabletele folosite in interes de servici? Din ce trebuie sa fie alcatuita o solutie eficienta de securitate? Comoditate versus siguranta!
IT Security Made in Germany – scandalul NSA si consecintele acestuia
Care este modul in care actioneaza hotii de date si spionii impotriva companiilor vizate? Cum se pot proteja companiile si utilizatorii? Ce reprezinta IT Security Made in Germany?