fbpx

Motosapele de la Magazia lui Costica te ajuta sa cureti si ingrijesti solul in mod eficient

Motosapa este un instrument mai mult decat util pentru curatarea si ingrijirea solului care trebuie pregatit pentru cultivarea semintelor. Motosapa este una din uneltele care trebuie sa se afle in gama de instrumente al oricarui agricultor ce isi doreste sa aiba o recolta bogata.

La Magazia lui Costica gasiti motosape la oferte de nerefuzat

Cu ajutorul motosapelor de la Magazia lui Costica puteti obtine culturi bogate ce va ajuta la cultivare si insamantare. Motosapa marunteste pamantul intarit si uscat si il pregateste pentru cultivare. Magazia lui Costica dispune de o larga diversitate de modele de motosape la oferte speciale care va duc multiple beneficii. Modelele apartin unor nume cunoscute in piata de utilaje de gradina precum AGT, Viking, MTD si nu numai.

Honda este o alta marca renumita care isi comercializeaza motosapatoarele in magazinul online Magazia lui Costica. Motosapatoarele cu motor Honda sunt renumite pentru performanta lor . Un model performant de motosapatoare cu motor Honda are o putere de motor de 6.5 Cp, o capacitate cilindrica de 196 cm cubi si o greutate de aproape 75 de kilograme. Cele 3 viteze de care dispune va permite sa il folositi in functie de nevoile dvs.

Tot ce trebuie sa faceți este sa alegeți prețul n care vreți sa va ncadrați, producatorul, tipul de motor, puterea dezvoltata și lațimea de lucru. Comenzile se pot da att online, ct și telefonic, la numerele de telefon 0741.077.261 și 0344 802 044. De asemenea, puteți vedea produsele la showroom-ul magazinului, de pe Str. Ștrandului nr. 70, Ploiești, DN 1B, Șos. Ploiești-Buzau.