fbpx

Motocultoare originale pe motosapeieftine ro

Multe produse contrafacute au fost aduse in Romania in ultimii ani si de aceea piata de motocultoare a suferit enorm. Produsele au venit in special de pe pietele asiatice, China fiind principal sursa a transporturilor catre Europa.

De cand Romania a intrat in Uniunea Europeana, comertul cu produse agricole s-a dezvoltat spectaculos. Multe domenii au avut de suferit insa unul dintre ele a avut si de castigat. Domeniul care a avut si de castigat a fost cel al motoutilajelor agricole, o piata in care nume precum Stihl (Germania) si Husqvarna (Suedia) au reprezentante.

Ce a declarat reprezentatul Stihl Romania in legatura cu tipurile de motocultoare existente pe piata?

Insa ca in orice piata, directorul general Stihl Romania, Ioan Mezei, unul dintre cei mai importanti jucatori de profil trage un semnal de alarma asupra intregii piete, odata cu cresterea numarului de unitati contrafacute care au intrat in tara si care sunt puse spre vanzare.

“In 2012 au fost depistate si confiscate inainte de a ajunge la vanzare doar cateva sute de motounelte si consumabile contrafacute, toate intrate ilegal in tara. Prejudiciul in cazul acestui tip de produse se rasfrange atat asupra statului roman, a producatorului a carui marca este contrafacuta, dar si asupra cumparatorului care isi achizitioneaza un produs foarte slab calitativ, care ii poate pune viata in pericol”, a declarat Mezei in cadrul unei intalniri cu reprezentanti ai presei.

Principal agama de produse contrafacute care a acaparat piata a fost reprezentata de motocultoare, un segment destul de important pentru jucatorii de pe piata utilajelor agricole. In magazinul online MotosapeIeftine gasesti motocultoare originale, departe de produsele contrafacute din alte magazine.

In 2012, piata de motocultoare s-a ridicat la un volum de aproape 100.000 de unitati, dar din pacate, aproximativ 20% din acestea sunt produse contrafacute.

Atentie mare la ofertele de motocultoare contrafacute

“Din datele pe care le avem, la nivelul anului trecut s-au vandut in jur de 20.000 de unitati contrafacute, fiecare produs avand un pret mediu de circa 300 de lei. Clientii trebuie sa fie extrem de atenti la aceste oferte de pret, sa nu se lase inselati de pretul mic si sa constientizeze ca la mijloc nu este altceva decat incurajarea unei piete negre a acestor produse”, a subliniat Ioan Mezei.

Se stie ca modele contrafacute uneori sunt reproduse aproape la perfectie si ca acesti “pirati” care reproduc obiectele cunosc extreme de bine piata si stiu exact ce tip de motocultoare se vand cel mai bine.

Fereste-te de produsele contrafacute si comanda online din magazinul MotosapeIeftine motocultoare la pret bun si originale.