Motocoase la preturi speciale pentru luna Mai

Magazinul online 2u2me propune doua modele de trimmere pe benzina, astfel incat sa poata satisface nevoile variate ale vizitatorilor sai. Magazinul prezinta in categoria “Unelte” atat modelul simplu de motocoasa pe benzina cat si motocoasa kit 2 in 1. Diferenta dintre ele consta in faptul ca, modelul simplu dispune de un sistem de taiere ce foloseste firul de nylon, in vreme ce motocoasa kit 2 in 1, are in plus si taietorul de iarba tip stea. Primul model de motocoasa se adreseaza in special acelora ce doresc a tunde doar iarba peluzei sau a gradinei. Pentru acele spatii verzi ce prezinta buruieni sau alte asemenea plante, taietorul tip stea poate fi solutia ideala.

Scopul expunerii spre vanzare a celor doua modele de trimmere este acele de a oferii posibilitatea vizitatorilor magazinului sa aleaga in funtie de necesitatile specifice lor. Pretul special pentru luna Mai a fost creat atat pentru motocoasa kit 2 in 1 cat si pentru modelul simplu cu fir de nylon. Ajustarile de preturi au valori cuprise intre 25,46% in cazul trimmerului pe benzina simplu si 28,14% in cazul trimmerului kit 2 in 1. Magazinul online 2u2me sustine tendinta de reducere a cheltuielilor clientilor sai prin aplicarea periodica a discounturilor la produsele de sezon.

In luna Mai, magazinul online pentru case si gradini ofera cumparatorilor sai preturi speciale cu pana la 28,14% mai mici. Motocoasele pe benzina sunt prezente in doua variante, ambele la preturi orientate descrescator. Reducerile de preturi aplicate acestor doua produse pentru luna Mai au ca scop crearea unui avantaj pentru clientul magazinului 2u2me. Motivul ce a determinat crearea acestor discounturi este acela ca, de regula, incepand cu luna Mai creste interesul pentru motocoasele pe benzina. Magazinul online are in vedere prioritatile clientilor sai activand reducerile de preturi in special acelor articole de sezon. Satisfacerea pe deplin a cumparatorilor, reprezinta linia directoare a activitatii comerciale a magazinului 2u2me.

http://www.2u2me.ro/5-unelte