Motivele pentru care becurile led sunt o achizitie buna

Costurile tot mai marI ale facturilor de energie electrica ne fac sa cautam idei de economisire a acesteia, din acelasi motiv si nu numai au aparut pe piata becurile led. Practic, aceste becuri sunt mult mai economice decat becurile cu incandescenta si chiar decat becurile de tip CFL. Becurile led Philips au reusid sa surprinda consumatorii cu o scadere uriasa la factura de curent, dar si cu o durabilitate foarte mare spre deosebire de tot ce exista pe piata in momentul de fata, de aceea au devenit disponibile pe scara larga atat pentru iluminatul de interior cat si pentru cel de exterior.

Cat de repede ating becurile led potentialul maxim de lumina? Fiind obisnuiti cu becurile CFL si fluorescente veti fi tentat sa intrebati lucrul acesta, iata ca becurile led ajung la iluminarea completa imediat ce sunt aprinse si de asemenea produc o lumina constanta, fara sa isi piarda din intensitate si fara sa palpaie. Becurile pot fi alese si in functie de intensitate, asadar becurile led 25W si cele de 60W furnizeaza o lumina mai slaba, dar daca vreti sa aflati fluxul luminos al unui bec este suficient sa comparati Lumenii de pe mai multe becuri si apoi va puteti uita la alti indicatori precum durata de viata sau eficienta energetica.

Calitate becurilor este foarte importanta, nu toate companiile producatoare pot fi recomandate, dar daca va doriti cele mai bune becuri alegeti fara ezitare iluminatul led Philips.