fbpx

Motive pentru a investi in calculatoare second hand pentru afaceri

Tinerii antreprenori stiu cat de mult conteaza banii pe care ii investesc la inceput de business si ca se pot orienta si catre produse la fel de bune, dar la un pret mult mai avantajos. Cei care isi deschid afaceri pot investi in calculatoare second hand in conditiile in care domeniul companiei nu este IT si angajatii nu au de rezolvat task-uri dificile care presupune folosirea unui calculator foarte performant. Calculatoarele la mana a doua sunt perfecte pentru birourile angajatilor, managerilor si pentru ca nu fac gaura in bugetul companiei.

De ce sa alegi calculatoare second hand pentru a-ti dota birourile companiilor?

Calculatoarele la mana a doua pot fi pana de 2-3 ori mai iefine decat cele noi, desi la capitolul performante nu difera foarte mult, nici la capitolul aspect. Specialistii https://calculator-ieftin.ro ofera clientilor persoane fizice si persoane juridice o gama variata de calculatoare ieftine. Pretul este primul si principalul motiv pentru care oamenii aleg sa investeasca in computere la mana a doua pentru afacerea lor.

In plus, calculatoarele SH au o durata de viata foarte indelungata, mai ales pentru ca provin din randul modelelor business mai vechi si de la branduri renumite la nivel international, printre care Acer, Dell, Fujitsu Siemens, HP si Lenovo. Calculatoarele second hand au si garantie, fie standard de 12 luni, fie o garantie extinsa.

Calculatoare second hand | Calculatoare ieftine | Calculator-Ieftin.ro

calculatoare second hand

In plus, oferta este foarte variata, mai ales pentru ca magazinele care reprezinta brandurile internationale includ in oferta un numar limitat de PC-uri. In schimb, in oferta Calculator-ieftin intra zeci de modele de la acelasi producator, din care clientii il pot alege pe cel potrivit nevoilor si preferintelor lor.

Upgrade-urile pentru calculatoarele la mana a doua sunt ieftine. In cazul in care clientii nu sunt pe deplin multumiti de performantele computerelor Sh achizitionate, le pot imbunatati pe partea de software, dar si pe partea de hardware.

Nu in ultimul rand, pe langa avantajele mai sus mentionate, cei care aleg calculatoarele second hand au si alte beneficii, si anume transport gratuit la comenzi de peste 300 de lei, posibilitatea de a returna produsul in 14 zile si de a cumpara in trei rate fara dobanda, cu obtinerea unei garantii de pana la 5 ani.