fbpx

Motive pentru care poti opta pentru un aparat dentar safir

Asemenea oricarui dispozitiv ortodontic, un aparat dentar safir se recomanda pentru indreptarea dintilor strambi sau aliniati incorect si pentru corectarea unei muscaturi gresite. Numeroase persoane aleg sa poarte un astfel de aparat deoarece bracket-urile moderne sunt practic invizibile, nu au un impact negativ asupra organismului si nu interactioneaza cu saliva sau consumul de alimente si alcool.
De asemenea, arata elegant si chiar asigura un farmec deosebit celor care le poarta.

Cabinet stomatologic in Drumul Taberei

Probabil ca una dintre greselile majore pe care le fac parintii atunci cand un medic ortodont le recomanda copiilor sa poarte un aparat dintr-unul din motivele enumerate anterior, este aceea de a amana achizitionarea gandind ca arata inestetic. De fapt, aceasta decizie amana obtinerea unui zambet impecabil si, in acelasi timp, transformarea imaginii. Aceasta este si una dintre cauzele care duc la purtarea unui aparat ortodontic la maturitate si nu in copilarie.

Un plus de informatie va stabili ca, in prezent, la aparate dentare metalice exista o alternativa estetica asigurata de aparatele safir. Motive care pot determina o persoana sa opteze pentru acest tip de aparat si nu pentru unul ceramic sau metalic, sunt multe, intre acestea se disting urmatoarele:

In tot timpul in care se poarta aparatul, bratele sale raman incolore. Asemenea bracket-urilor ceramice clasice si cele ale unui aparat dentar safir contin alumina, diferenta constand in faptul ca bracket-urile ceramice au structura policristalina iar cele de safir au structura monocristalina. Aceasta structura face imposibila acumularea placii bacteriene pe brate.

Un astfel de aparat este mai putin vizibil in comparatie cu unul ceramic sau metalic, deoarece bratele sunt realizate dintr-un cristal transparent.

Este un aparat confortabil de purtat cu rezultate optime in timp.

Serviciile oferite de Plaza Dent, cabinet stomatologic in Drumul Taberei, includ si montarea diferitelor tipuri de aparate ortodontice. Cu o programare pe care o puteti face si pe site-ul Plaza Dent, sunteti mai aproape de recomandarile unui specialist!