Montarea unei hote: eGood recomanda inaltimea potrivita montarea corecta a burlanului si locurile ideale

Cum este bine sa procedezi atunci cand doresti sa cumperi de pe internet un aparat performant pentru casa ta? Exista, desigur, numeroase site-uri de profil, insa in cele ce urmeaza iti vom prezenta o platforma unde vei gasi tot ce ai nevoie: combine frigorifice, aparate de climatizare, aragazuri, hote, masini de spalat sau cuptoare cu microunde. Acestea sunt, evident, doar o mica parte din produsele disponibile pe magazinele virtuale de profil.

Este de preferat sa alegi o hota de la un brand cunoscut, cum ar fi Hansa, LDK sau Gorenje. Site-ul despre care vorbim a selectat din mediul online numai produse de calitate, apartinand unor firme apreciate. Impreuna cu echipa platformei de aparate electrocasnice e-Good va vom prezenta principalele aspecte legate de montarea hotelor prezentate online in ceea ce priveste atat amplasarea acestora, cat si asezarea corecta a componentelor. Prin urmare, va fi necesar sa tii cont de anumite criterii: inaltimea de montare, alegerea unui burlan adecvat si pozitionarea hotei. In continuare, vom vorbi mai pe larg despre aceste elemente.

La ce inaltime recomanda eGood sa montam hotele

Inaltimea la care eGood recomanda sa montam o hota depinde de tipul acesteia: cu evacuare, cu recirculare sau mixta, in functie de asezarea mobilei bucatarie si in functie de suprafata bucatariei in care montam hota. Astfel, inaltimea recomandata este de aproximativ 70 cm pentru ca aburii degajati de mancarea gatita sa nu afecteze motorul hotei. In cazul plitelor pe gaz, inaltimea recomandata este cea precizata mai sus, dar in cazul celorlalte tipuri de plite, hota poate fi montata la o inaltime mai scazuta.

Montarea burlanului hotei

In ceea ce priveste montarea burlanului, specialistii eGood recomanda folosirea unui tub cu o lungime de maxim 3 metri, dispus pe lungime (sunt de evitat curbarile acestuia, sau colturi care sa faca evacuarea aburilor mai dificila). In cazul burlanelor ce trebuie sa aiba o dimensiune mai mare, in interiorul acestora se impune montarea unui ventilator care sa faciliteze o evacuare mai eficienta a aburului.

Locurile in care se poate monta hota
O buna solutie o reprezinta amplasarea hotelor in apropierea geamului sau a unei usi, pozitionarea hotei astfel facandu-le mai eficiente atat in ceea ce priveste absortia aburului, cat si in ceea ce priveste diminuare aerului necesar pe care aceasta trebuie sa il preia.